Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem wiem, rozumiem to doskonale, ale troche mnie to martwi, ze do wczoraj bolaly, dzisiaj nagle nie.Dziewczyny, przecież cycki nie będą Was bolały całą ciążę, zazwyczaj bolą tylko na samym początku, i to nie każdą![]()
Mam tak samoKurde dziewczyny, jak tak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogóle jestem w ciążyu mnie od początku żadnych mdłości, bóli, zachcianek.. jedynie piersi tylko pełniejsze, ale przy dotyku nie bolą. W sumie jeszcze nie poczułam, że jakaś fasolka się we mnie rozwija
![]()
Ja mam takie bóle czasami tak jakbym miała dostać za chwilę miesiączkę I do tego jajniki mnie boląDziewczyny piszecie o pobolewających jajnikach, raz z jednej, raz z drugiej storny, o uczuciu rozpyvhania i ciągnięcia. A czy ktorąś boli brzuch typowo jak na okres? Czyli bol w dolnej czesci brzucha?
Ja tak samoKurde dziewczyny, jak tak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogóle jestem w ciążyu mnie od początku żadnych mdłości, bóli, zachcianek.. jedynie piersi tylko pełniejsze, ale przy dotyku nie bolą. W sumie jeszcze nie poczułam, że jakaś fasolka się we mnie rozwija
![]()