Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam kolezanke po fachuno mój maż narzeka ze jestem nie do życia
Jestem technikiem farmaceutycznym wiec cały dzien w aptece na nogach i po całym dniu troszkę brzuch mnie pobolewa. Mam w planie popracowac do konca czerwca i isc na l4 ale zobaczymy co na to mój lekarz.
AAAAaaa i jestem z Wrocławia
Ja biorę dupka w równych odstępach 8godzin więc 6rano, 14 I 22. Nie miałabym jak o 6 nie brac na czczo. Nmjuz I tak sypiam za mało i z przerwami :/Dupka raczej nie mozna na czczo zajedziecie żołądek ja biorę 3razy i po śniadaniu po obiedzie i kolacji
Mam tak samo jak Ty, w dodatku tuż przed ciaza walczyłam z anemia, ale ostatnie wyniki vyly ok więc już nie biorę dodatkowego żelaza. Na razie xDJa tez ostatnie wyniki mialam dobre, ale w kazdej ciazy musialam brac zelazo wiec obawiam sie ze i w tej mnie to nie ominie, a ja tak nie nawidze tabletek wrr. Duphaston rano bierzecie na czczo?
Ja nie pilnuje godzin już jak mi sie wezmie po prostu 3x dnia, to progesteron więc nie musi być do minuty [emoji4]Ja biorę dupka w równych odstępach 8godzin więc 6rano, 14 I 22. Nie miałabym jak o 6 nie brac na czczo. Nmjuz I tak sypiam za mało i z przerwami :/
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzićJa nie pilnuje godzin już jak mi sie wezmie po prostu 3x dnia, to progesteron więc nie musi być do minuty [emoji4]
Hahaha szalonaJa wlasnie siedze z corka na placu zabaw i chyba zaraz zasne na tej lawcea mialam jeszcze paznokcie dzisiaj robic [emoji14]