MamaT
Fanka BB :)
No piękne kreseczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No piękne kreseczki
Hihi super gratuluję jeszcze razMoże to tez dlatego, ze znam dokładniejsza datę owu (z błędem jednego dnia)[emoji6], wiec wiem, ze dzisiaj jest dokładnie dwa tyg [emoji4]
Niestety moje gwiazdy nie pozwolą. Starsza ma wolne od przedszkola i muszę je non stop kontrolować. Zrobiłam sobie syrop z czosnku. Ale rzyganko po nim bankoweTo jak masz możliwość to do łóżka gorącą herbata z imbirem sokiem malinowym i się wygrzac
Oh, to już nie marudzę.Mi moje gwiazdy nie dadzą poleżeć.![]()
Też niestety przy moim najmłodszym ciężko poleżeć wszędzie go pelnoNiestety moje gwiazdy nie pozwolą. Starsza ma wolne od przedszkola i muszę je non stop kontrolować. Zrobiłam sobie syrop z czosnku. Ale rzyganko po nim bankowe![]()
Rozumiem cieJa na szczęście mam wizytę po południu, więc Mąż z dziećmi zostanie. U mnie wygadanie sie dzieciom byłoby równoznaczne z wygadaniem sie całemu światu. Ostatnio wiedziała tylko moja mama. Wypaplała sie teściowi a ja sie musiałam tłumaczyć że poroniłam... Teraz wie tylko Mąż i wy![]()
No właśnie dlatego ja nie chce mówić moim bo mam identycznie wizytę mam na 15.15 więc z pół godziny wcześniej musi wrócić bym mogła dojechać. U mnie wiedzą moi rodzice i 4 przyjaciółki bardzo się wspieramy i dostałam od nich niesamowite wsparcie w październiku więc one czekały razem ze mną na testowanie. No i mąż teściów uświadomimy jak już będę po wizycie A reszta dowie się jak brzuch zobaczy hahaJa na szczęście mam wizytę po południu, więc Mąż z dziećmi zostanie. U mnie wygadanie sie dzieciom byłoby równoznaczne z wygadaniem sie całemu światu. Ostatnio wiedziała tylko moja mama. Wypaplała sie teściowi a ja sie musiałam tłumaczyć że poroniłam... Teraz wie tylko Mąż i wy![]()
Ja mam jeszcze dwa tygodnie do wizyty. A w poniedzialek wypada dzień w ktorym poroniłam poprzednia ciąże i tego sie boje najbardziejRozumiem cieu mnie siostra się wygadała,że połowa rodziny wiedziała i poroniłam....dlatego teraz tylko wie moja Mama i Mąż
ja ledwo żyje dzisiaj mdłości dopadły mnie.Trzymam kciuki za wizytę
i czekamy ma wieści
Ahh sorki. FaktycznieJuz widzisz?