reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dzięki jedną dziewczyna widziałam że mi pisała ale cytowała kogoś wcześniej więc myślałam że to nie do mnie :) przyzwyczaiłam się za bardzo do tajnej grupy staraczkowej do jakiej należę i tam nie trzeba się martwić :)

A gdzie pracujecie dziewczyny ? Kiedy planujecie brać zwolnienie ?
Ja pracuję w biurze rachunkowym. Ale mam mega dylemat. Bo jestem na wychowawczym, który muszę zakończyć jak Młodsza córka pojdzie do przedszkola czyli we wrześniu. I wtedy poszłabym na zwolnienie, ale najpierw musze pogadać z szefowa bo od dobrych 4 lat mnie w pracy nie ma i może lepiej dla niej by było żebym złożyła wymowienie. Wiem że to mało korzystne dla mnie. Ale chce być w porządku wobec niej.

Ja pracuję w biurze rachunkowym. Ale mam mega dylemat. Bo jestem na wychowawczym, który muszę zakończyć jak Młodsza córka pojdzie do przedszkola czyli we wrześniu. I wtedy poszłabym na zwolnienie, ale najpierw musze pogadać z szefowa bo od dobrych 4 lat mnie w pracy nie ma i może lepiej dla niej by było żebym złożyła wymowienie. Wiem że to mało korzystne dla mnie. Ale chce być w porządku wobec niej.
Ja bym kierowała się własnym dobrem i żeby moje dzieci miały zapewniony byt :) ja na Twoim miejscu zaraz bym wręczyła L4 i tyle :) jeśli i tak godzisz się z tym że kiedyś nie będziesz tam pracować to tym bardziej

Ja pracuję w sklepie z zabawkami i odzieżą dziecięcą (popularna sieć) i myślę czy już 6.05 na pierwszej wizycie nie poprosić o zwolnienie ... Jestem zastępca kierownika sklepu co wiąże się ze sporym stresem, dźwiganie, stanie na nogach prawie całe 8 godzin duży ruch mamy w sklepie, wspolpracownice często przychodzą chore do pracy żeby nie brać zwolnienia i boje się że przez to będę chorować a wiadomo że w ciąży nie ma za bardzo czym się leczyć ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry