Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam wtedy dzień po terminie. Dzisiaj jadę znowuZamaż dane na zdjęciu. Beta jest bardzo mała. Jesteś dużo przed terminem @?
Daj znać po wynikachByłam wtedy dzień po terminie. Dzisiaj jadę znowu![]()
Ja pracuję w biurze rachunkowym. Ale mam mega dylemat. Bo jestem na wychowawczym, który muszę zakończyć jak Młodsza córka pojdzie do przedszkola czyli we wrześniu. I wtedy poszłabym na zwolnienie, ale najpierw musze pogadać z szefowa bo od dobrych 4 lat mnie w pracy nie ma i może lepiej dla niej by było żebym złożyła wymowienie. Wiem że to mało korzystne dla mnie. Ale chce być w porządku wobec niej.A gdzie pracujecie dziewczyny ? Kiedy planujecie brać zwolnienie ?
Ja bym kierowała się własnym dobrem i żeby moje dzieci miały zapewniony bytJa pracuję w biurze rachunkowym. Ale mam mega dylemat. Bo jestem na wychowawczym, który muszę zakończyć jak Młodsza córka pojdzie do przedszkola czyli we wrześniu. I wtedy poszłabym na zwolnienie, ale najpierw musze pogadać z szefowa bo od dobrych 4 lat mnie w pracy nie ma i może lepiej dla niej by było żebym złożyła wymowienie. Wiem że to mało korzystne dla mnie. Ale chce być w porządku wobec niej.
Ja poroniłam w 7 tyg i też się boję....Ja mam jeszcze dwa tygodnie do wizyty. A w poniedzialek wypada dzień w ktorym poroniłam poprzednia ciąże i tego sie boje najbardziej
Ja podobnie 6t1d... Niby nastawiam sie pozytywnie, ale nie da sie nie myśleć o tymJa poroniłam w 7 tyg i też się boję....