Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś jest w takich snachBardzo fajne sny. Mi dwa razy przysnily sie moje dzieci. Tzn w pierwszej ciąży zanim poznałam płeć przyśnił mi sie syn choć nie widzialam go wyraznie. A w drugiej przysnila mi sie córka i byla bardzo podobna do siebie jak ja urodziłam. Aż w szoku byłam. Jakby dziecko dawało znać. W tej ciąży śnił mi sie pozytywny test zanim go zrobiłam. Choć akurat w tym cyklu nic nie wskazywało żeby miało sie udać![]()
Ja robiłam w diagnostyce zapłaciłam 230zl.Każde laboratorium ma swój cennik, ja zapłaciłam 220zl, ale gdybyn robiła w diagnostyce wyszło by kolo 300-350zl. No i nie każdy lekarz przepisuje to samo. Jedni tylko zalecane inni dodaja jeszcze jakieś dodatkowe.
Prawda bo ceny są rozne zależy do jakiego laboratorium zawozaDiagnostka też ma swój cennik w każdym mieście. W sensie ze np u mnie w diagnostyce jest dużo drożej niż w diagnostyce 30km dalej. A jeszcze kilka.lat wstecz była najtańsza w miescie.