kasiaaaaaa
Fanka BB :)
A ja słyszałam ze nie można za często tuńczyka. Bo ma tam za dużo rtęci. czy coś takiego.A ja dzisiaj chlebek z sałatą i pomidorem malinowym i zajadałam się jakbym niewiadomo co jadła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja słyszałam ze nie można za często tuńczyka. Bo ma tam za dużo rtęci. czy coś takiego.A ja dzisiaj chlebek z sałatą i pomidorem malinowym i zajadałam się jakbym niewiadomo co jadła
A ja dzisiaj robilam porzadki w dokumentach i znalazlam cos co moze bedziw potwerdzeniem teorii na wysokosc bety a plec. Przy mlodej 3 dni po terminie @ beta 404 po 48h 1669 teraz przy ninji 195 wzrost na 404 w tym sam momencie. Różnica 1 dnia. Jesli okaze sie ze bedzie chlop to jestem czystym przykladem ze to sie sprawdza. No chyba że moja ciaza nie rozwija się prawidłowo i będzie dupa blada
A mnie zastanawia ta beta.A ja dzisiaj robilam porzadki w dokumentach i znalazlam cos co moze bedziw potwerdzeniem teorii na wysokosc bety a plec. Przy mlodej 3 dni po terminie @ beta 404 po 48h 1669 teraz przy ninji 195 wzrost na 404 w tym sam momencie. Różnica 1 dnia. Jesli okaze sie ze bedzie chlop to jestem czystym przykladem ze to sie sprawdza. No chyba że moja ciaza nie rozwija się prawidłowo i będzie dupa blada
może bliznaiki hihiA mnie zastanawia ta beta.
Bo ja przy 3-4 tyg miałam bete 1040 czemu taką dużą? I robiłam 3 dni po @. Dziwne.
Albo ciąża jest nico starsza niż zakładasz? Może jakaś wczesna owulacja i wczesne zagnieżdżenie zarodka więc np. upłynęło więcej czasu od zagnieżdżenia niż oni w tych tabelkach zakładają, bo przecież te przedziały są dla ciąży liczonej od dnia ostatniego okresumoże bliznaiki hihi
Ja przy mlodej mialam blizniacza ale w pierwszych tygodniach pecherzyk sie wchlonal i zosfala mloda
Nie mam pojęcia. U nas w rodzinie chyba żadnych bliźniaków nie byłoAlbo ciąża jest nico starsza niż zakładasz? Może jakaś wczesna owulacja i wczesne zagnieżdżenie zarodka więc np. upłynęło więcej czasu od zagnieżdżenia niż oni w tych tabelkach zakładają, bo przecież te przedziały są dla ciąży liczonej od dnia ostatniego okresua że beta tak mocno rośnie na początku, to nawet 5 dni nietypowo wczesna owulacja może robić dużą różnicę
O super dziękujehttp://www.**********/artykul,beta-hcg-a-twoja-ciaza,1062,1.html
Dosyć obszernie napisane jeżeli chodzi o betę![]()
O super dziękuje![]()
Faktycznie są różne normy w zależności od owulacji itp. A jak się dziś czujecie dziewczyny ? Ja nadal nie mam mdłości i mam nadzieję, ze jestem tą dziewczyną którą ominą![]()