L
Lebkuchen_mum
Gość
W domu to tylko w koszulce chodze byle dołu nie gnieśćJa znam super sposób
Musisz zacząć nosić luźniejsze spodnie co by brzucha nie gnietlo
Ta dam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W domu to tylko w koszulce chodze byle dołu nie gnieśćJa znam super sposób
Musisz zacząć nosić luźniejsze spodnie co by brzucha nie gnietlo
Ta dam![]()
Mi z kopru pomagala na mdłości. Niby polecali imbir a mi od niego się nasilały, ja jakas na opak jestemW domu to tylko w koszulce chodze byle dołu nie gnieśćzreszta teraz to juz w nic brzucha nie wcisne...dobrze ze lato idzie do sie sukienke zalozy a nie gniecenie w spodniach
moj poszedl po herbatke z kompru wloskiego i suszone sliwki. Podobno w ciazy na wzdecia pomaga. Bede probowac
![]()
Witaj, ja nie badałam bety bo u mnie laby są zamknięte.Hej dziewczyny chciała bym do was dołączyc. W sobotę zrobiłam test był mega bladzioszek we wtorek powtórzyłam była już bardziej widoczna kreseczka, wczoraj poszłam na bhcg a tam tylko 51,4 w 32 DC czyli w terminie przypadającej miesiaczki. Trochę mnie martwi taka mała beta. Miałyście podobnie?
Witaj, ja nie badałam bety bo u mnie laby są zamknięte.
Tez mam wizytę 21.04Ale w przyszłym tygodniu będę robić. Bo wizyta dopiero 21kwietnia[emoji16]
Tez mam wizytę 21.04 [emoji6]
Ja jestem po przejściach i nawet gdybym mogła u siebie w mieście zrobić teraz betę to bym tego nie zrobiła bo mi te wyniki nic nie dają. Progesteron - ok tu się zgodzę, że warto robić bo dzięki temu wiadomo czy dać luteinę/duphaston czy nie ale beta jest bez sensu. Mi ładnie rosła a i tak było poronienie więc dla mnie nie jest to żadnym wyznacznikiem na dłuższą metę.Zalezy kto mial jaka przeszlosc. Jedni musza wprowadzic leki drudzy nie. Mi lekarz kazal sprawdzac bete od razu i progesteron potem powtorka i teraz na 1 wizycie tez dostalam skierowanie na bete i progesteron. Nie wiadomo co bylo przyczyna mojej ciazy biochemicznej a mialam wtedy progesteron ktory w szybkim tempie spadl do 0.4 wiec teraz sprawdzamy czy nie opadnie w razie zeby wlaczyc od razu leki. Nie ma co oceniac bo nie wiadomo kto z jakich powodow robi...zakladam ze nie mialas zadnych problemow z ciaza skoro zdecydowalas sie na taki wpis...
Kochana może taka Twoja urodaJaks sposób na wzdety brzuch? Juz nie wiem co ja mam z nim zrobic i czemu sie tak dzieje. Jem normalnie, nie wprowadzilam zadnych zmian. Mam bardzo wrazliwe jelita jednak odkad wyeliminowalam to na co mam nietolerancje byl spokoj az do zajscia w ciaze. Bolą mnie jelita, najgorzej jest pod wieczor. Co ja mam jeść, pić moze jakies domowe sposoby juz mi rece opadaja. Mam taki wzdety brzuch ze sie w spodnie nie mieszcze jak tylko cos zjem...