Karolina Z
Zaciekawiona BB
Gratuluję córki. Fajnie wam że już wiecie. Ja mam dwoch chłopaków o teraz jeszcze czekam ostatnio było odkrecone pupa więc żadnych podejrzeń. Więc czekam z porzadkami na strychu odnośnie ubranek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Termin liczymy od ostatniej miesiączkiA ja na kiedy mam termin według tego testu
U mnie lekarz na usg prenatalnym stwierdził że wygląda na dziewczynkę, ale nie chce póki co potwierdzać na 100%DIewczyny znacie już płeć?![]()
U mnie na prenatalnych było widać niby chłopca, a wczoraj na usg dziewczynkaDIewczyny znacie już płeć?![]()
Dlatego wolę się na razie nie nastawiaćU mnie na prenatalnych było widać niby chłopca, a wczoraj na usg dziewczynka![]()
Czujecie już ruchy dziecka?O kurde a ja już wszystkim rozpowiedziałm że synek będzie ,bo tak wyszło na prenatalnych ale może faktycznie jeszcze może się zmienić.
Odebrałam wczoraj wynik testu Pappa i jest prawidłowymam tylko nisko położone łożysko przez to dostaliśmy zakaz współżycia oraz coś z przepływami wewnątrzmacicznymi na co dostałam większą dawkę acardu. Dziś będę u swojej gin to dopytam o co chodzi z tymi przepływami.
Ja jeszcze nieCzujecie już ruchy dziecka?