reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Hej , my jesteśmy od soboty na wyjeździe pod Zakopanem. Mdłości i zmęczenie nie odpuszczają. Potrafię pół dnia przespać i dalej jestem zmęczona... nie mam już siły. Najmłodszy wciąż chory więc gdyby nie pierś to by prawie nic nie jadł więc nie potrafię mu zabrać. Czytam Was codziennie, ale co się zabiorę do pisania to coś mi przerwie.
Oby do 16 tygodnia ;D

reklama
Pozwolę sobie wtrącić i trzymam bardzo za Was wszystkie a zwłaszcza kciuki za Ciebie
i za MamaR, bo znamy sie mamusiowych :D nie wiem czy pamiętasz, ale ja plamiłam z Czarkiem i jak wiemy już zaraz będzie miał 4 lata. Z najmłodsza też plamiłam i to jeszcze w 22 i już 5 miesięcy skończyła. Jak ja daje sobie rade z moją czwórka maluchów to już naprawdę kazdy da rade :D Powodzenia dziewczyny. Grudniowa (ale listopadowa )
mama

Pozwolę sobie wtrącić i trzymam bardzo za Was wszystkie a zwłaszcza kciuki za Ciebie
i za MamaR, bo znamy sie mamusiowych :D nie wiem czy pamiętasz, ale ja plamiłam z Czarkiem i jak wiemy już zaraz będzie miał 4 lata. Z najmłodsza też plamiłam i to jeszcze w 22 i już 5 miesięcy skończyła. Jak ja daje sobie rade z moją czwórka maluchów to już naprawdę kazdy da rade :D Powodzenia dziewczyny. Grudniowa (ale listopadowa )
mama 24r :*
Oooooo jak cudownie się znowu spotkać na forum 😍 zatrzymałam się na Emmie, a tu jeszcze jedna córeczka? 😍 cudne wieści!

Ja mam następną wizytę 28 maja , ciężko to wytrzymać bez stresu 🙈 w ciąży to takie życie od wizyty do wizyty u mnie :)
U mnie tak samo :) niby jak się już ma dziecko to ta kolejna leci szybciej ale no nie mi, chyba że to jakoś ruszy po tej pierwszej wizycie którą mam nadzieję mnie uspokoi 😀 i też od wizyty do wizyty będzie :)

Wracam na chwilę tylko .
Jutro rano wstawiam się w szpitalu.
Mam nadzieję że wrócę tu jeszcze.

Powodzenia dla was 🙂
Tule mocno ! Trzymaj się 💔

18:30 🫣
To trzymam kciuki, jak nastroje?
Na szczęście do 17:30 pracuje to nie mam za dużo czasu by myśleć ale stres jest że tam nic nie będzie i skończy się mój sen.

reklama
Do góry