reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewczyny

a ja chcę tu
kuba wyspa jak wulkan gorąca
wpe12707.JPG

seszele też sie dobrze prezentują
seszeleatol.jpg

imgCountry1_11.jpg

reklama
Dzień dobry.
Wreszcie chwilka dla mnie... Mały już trzecią noc zaczyna koło 1 się kręcic i potrafi tak przez 2 godz - może przez te zęby..... Koszmar. Jestem zgon ale na szczęście kawka jakoś jeszcze na mnie działa, więc kawusia, komputerek i trochę wolnej chwilki aby do Was postukac...

Kochany ADASIU i ERYCZKU wszystkiego najmilszego, no i oczywiście ogromne BUZIACZKI od cioci Basi i Alexika.

Elcia - może ten mały z filmiku walczy z ciemieniuchą?? ;-);-) To strasznie swędzi a takie dziwactwa może mu pomagają :-D:-D:-D:-D

Magdalenka - ale Wam super już za chwilkę sobie jedziecie, a ja muszę jeszcze czekac do przyszłej soboty... Życzę Wam kochana super pogody, a pakowania nie zazdroszę ale jeśli udało Ci się to zrobic to zdradź jakiś patent bo ja co sobie o tym przypomnę to ciarki mnie przechodzą :tak::tak::tak:

Diankus -
może podeślę Ci mojego brata co??? Jak uda mi się znaleźc jakieś aktualne zdjęcie to Ci prześlę :-):-):-):-) wysoki, wysportowany no i wogóle.....:tak::tak:

no i nici ze spaceru leje :wściekła/y:

grzechotka no to jedziemy razem hi hi :-)

basia79 dawaj tego brata :-) tzn zdj :-) co prawda zraziłam sie do wysokich ale takich ok. 196 cm jak P. :dry: inny wzrost jest brany pod uwagę ha ha :cool2: no to widzę że rozpoczęło sie poszukiwanie mena :sorry2:

Witam

Ja bez humoru, strasznie sie martwie o moją siostrę. Dzis rano przewrocila sie w lazience, strasznie ja bolala glowa, wymiotowala i wogole nie miala sily nawet mowic. Zadzwonila do mojej mamy czy moze prxyjechac. Wiadomo ze musiala wiec R wrocil z pracy zabrac malego. Moja mam zadzwonila po pogotowie bo ona nie byla w stanie zejsc nawet na dol tylko w sypialni na gorze lezala. A te k............... w pogotowiu odmowily przyjazdu bo do przychodni trzeba isc :no::no::no::no::no::no:. Normalnie szlag by ja trafil, i po co sie k......... placi te cholerne skladki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wrezcie moj R przywiozl do niej do domu Kube i pojechal po lekarza i przywiozl go do domu a ona powiedziala ze musi sie polozyc do szpitala bo to moga byc problemy neurologiczne.

Ku..... wszystko jak na zlosc sie na raz wali. Ja nie moge wziac urlopu, moj R tez nie bo juz 2 dni wolnego bral a jest sezon urlopowy a on ma urlop dopiero od 4 sieprnia. Ja sobie szwagier nie zalatwi jakies opieki czy zwolnienia to nie wim co to bedzie. Moja maa oprocz Kuby bedzie musiala sie zająć 3 dzieci mojej siostry. Nie bylo by takiego prbolemu bo poszedl by tam moj tata ale ona ma dziecko niepelnosprawne po wypadku i moj tata sam sobie nie da rady z nim i z 2 pozostalych.
Normalnie nie chce mi sie juz niczego. W pracy kupe roboty, sezon urlopowy i do tego zostalam zaangazowana do przygotowan albumu z okazji 25 lecia powstania urzedu. Kurde tylko siasc i sie zalamac.

Ach szkoda gadac

Diana to nie wesoło masz z tym swoim dziadem :-D:-D:-D

Madzia ale nam dajesz po wyobraźni... wiesz co... :tak: No i udanego urlopu Ci życzę kochana...

Kasia, nie pij tyle tej kawy... Weź sobie może magnez. Kawa go wypłukuje strasznie z organizmu.

Agatko witaj!!! Cieszę się że u was wszystko w porządku... No i czekamy na dobre wieści w poniedziałek.... hihihi... Trzymam kciuki... ;-):tak::-)

Grzechotka! U nas też problem z niunią. Mamy małe rozwolnienie... :no::no::no::no:
No i na dodatek ze śluzem... :no::no::no::no: Marchwianka się gotuje i odstawiam mleczko dziś... :-:)-:)-( Mam przez to strasznie zjechany humor i dziś nie będzie hihihi.... :no::no::no:

Dla Adasia i Eryka mega serdeczne życzonka... Rośnijcie duzi i zdrowi...

edit:
Jeju Jutrzenka straszne co piszesz. Dużo zdrówka dla twojej siostry. Oby wszystko było dobrze... :-(

Ostatnia edycja:
Kurde normalnie nie mam glowy do pracy.

Tylko czekam zeby wyjsc i jechac do szpitala.

Wstepnie zrobili jej tomografie komputerowa i wyszło ze ma wstrząsnienie mózgu. To chyba od tego ze upadla w lazience ale czemu upadla to jeszcze nie wiem bo szwagier jeszcze w szpitalu i nie bardzo moze rozmawiac.

Diankus jedynie w taki sposób mogę przesłać Ci jego zdjęcie bo niestety innych sposobów jeszcze nie opanowałam :-D:-D:-D

no i nici ze spaceru leje :wściekła/y:

grzechotka no to jedziemy razem hi hi :-)

basia79 dawaj tego brata :-) tzn zdj :-) co prawda zraziłam sie do wysokich ale takich ok. 196 cm jak P. :dry: inny wzrost jest brany pod uwagę ha ha :cool2: no to widzę że rozpoczęło sie poszukiwanie mena :sorry2:

diana a co nowego męża szukasz????

Kuba dopiero teraz usnął od rana a wstał o 6 cały dzien marudził ale uśpic sie go nie dało wreszcie zacisnełam zęby i go jakoś ululałam ale ciężko było teraz sie wyspi apotem nie bedzie chciał znowu spać dzis goście przychodza a on bedzie szalał kurde

a mój R robi nam niespodzianke już tak sie stęsknił że przyjeżda na weekend jutro rano będzie ciesze sie bo też już się stęskniłam
jednak taka rozłąka dobrze robi:-D

Jutrzenka mam nadzieję że twoja siostra szybko dojdzie do siebie i że nic poważnego z tego nie wyjdzie trzymam kciuki

Paula a Julci możesz dać smektę na rozwolnienie ok 5 ml wystarczy

Ostatnia edycja:
reklama
jutrzenka moze wlasnie to jakies neurologiczne zmiany. wtedy wiele rzeczy jest zagadkowych niestety. a moze poprostu stracila przytomnosc i dlatego upadla?? a pozniej byla w szoku?? ehh mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy...
baska co ty teraz nam pokazujesz przystojnniaka jak juz wiekszosc zajeta!!! bylo mi rok temu pokazac!!!
a jak jak zwykle od rana latam :)
najpierw kontrakt podpisywalam w szkole ( tak tak przyszla kryska na stefanke )
pozniej chinskie zarcie hehehe no i dentysta bo do konca roku mam darmowego wiec zrobilam czyszczenie z kamienia i zdjecia bo nic innego nie dalo sie wymyslic :)
magalenka ty sie ciesz ze jedziesz na wczasy!! a nie dac jej polskie morze to na bora bora jej sie chce!!zachlannosc ludzka nie zna granic!!
STO LAT DLA ERYKA I ADAŚKA :-):-):-)

Do góry