reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Stefanka :-):-):-):-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Dobra ja wymiekam, ide spac bo jakos mi sie oczy kleja.
Milego wieczorka i slodkich senkow. Buzka
Milego wieczorka i slodkich senkow. Buzka
Paula21
Grudzień '07
Kolorowych snów!!!
Ja też zmykam. Jutro o 10 rano na przegląd do ciucholandu, może co ciekawego będzie... ;-):-)
Ja też zmykam. Jutro o 10 rano na przegląd do ciucholandu, może co ciekawego będzie... ;-):-)
Hej hej gdzie się wszystkie wybieracie ????
Ja dopiero włączyłam kompa i od jutra nie będzie mnie ze dwa tygodnie a tu wszystkie spać idą !!!!

U nas też zębów brak, o raczkowaniu nie ma mowy, a co dopiero o wstawaniu na nóżki ... jedynie co nam wychodzi to siedzenie, i rajcolenie na spacerze w wózku aż obcy ludzie mają ubaw jak Wiktor ich wyzywa

.
Dziś nasza ostatnia noc przed wyjazdem ... Nunuś śpi a mamusia jest w trakcie robienia pedicure ... w końcu trzeba jakoś wyglądać na tej naszej polskiej plaży ... hehe;-)
A wczorajszą noc ....
hmmm.... spałam z mężczyzną ... i to nie był mój mąż 
;-) ...
Hehe ... jak nakarmiłam młodego to tak słodko zasnął na naszym łóżku i się wtulił w poduszkę że nie miałam serca go do łóżeczka odkładać i ... super było !!!
Wprawdzie wcale sie nie wyspałam bo bałam się ruszyć żeby małego nie trącić albo nie obudzić ale ... ohhhhhhh jak fajnie było !!!!
Jednak był to jednorazowy wyskok bo wiem co by było jakby się przyzwyczaił ...
Jutrzenka jeszcze raz trzymam kciuki za Siostrę, tak to już jest ... nic za darmo!!! Masakra po prostu ... i dobrze gadasz ... jeszcze wiecznie strajkują !!!

Ci lekarze ...

Dotka, Sylwia fajnie Was znów widzieć
Ja dopiero włączyłam kompa i od jutra nie będzie mnie ze dwa tygodnie a tu wszystkie spać idą !!!!

Moc całusów dla naszej zdolnej i ślicznej Juleńki !!!
U nas też zębów brak, o raczkowaniu nie ma mowy, a co dopiero o wstawaniu na nóżki ... jedynie co nam wychodzi to siedzenie, i rajcolenie na spacerze w wózku aż obcy ludzie mają ubaw jak Wiktor ich wyzywa

Dziś nasza ostatnia noc przed wyjazdem ... Nunuś śpi a mamusia jest w trakcie robienia pedicure ... w końcu trzeba jakoś wyglądać na tej naszej polskiej plaży ... hehe;-)
A wczorajszą noc ....

Hehe ... jak nakarmiłam młodego to tak słodko zasnął na naszym łóżku i się wtulił w poduszkę że nie miałam serca go do łóżeczka odkładać i ... super było !!!
Wprawdzie wcale sie nie wyspałam bo bałam się ruszyć żeby małego nie trącić albo nie obudzić ale ... ohhhhhhh jak fajnie było !!!!
Jednak był to jednorazowy wyskok bo wiem co by było jakby się przyzwyczaił ...
Jutrzenka jeszcze raz trzymam kciuki za Siostrę, tak to już jest ... nic za darmo!!! Masakra po prostu ... i dobrze gadasz ... jeszcze wiecznie strajkują !!!

Dotka, Sylwia fajnie Was znów widzieć
No niewiarygodne !!!!! JAKA CISZA !!!!!
No nic ... też zmykam do spania ...
No i żegnam się bo jutro pewnie ciężko będzie z czasem, odezwę się po urlopie ... trzymajcie się Mamuśki i całusy dla Maluszków

No nic ... też zmykam do spania ...
No i żegnam się bo jutro pewnie ciężko będzie z czasem, odezwę się po urlopie ... trzymajcie się Mamuśki i całusy dla Maluszków
Ps ... no i najserdeczniejsze życzenia dla Dzieciaczków które już wkrótce będą kończyły swoje 7 miesięcy 

Buzi ... buzi ... buzi .... :-):-):-)
Buzi ... buzi ... buzi .... :-):-):-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Sylwia i Marcelek witajcie z powrotem :-)
Dziewczynki naprawdę czasami zastanawiam się czy na dobre forum trafiłam. Co ja mam powiedzieć?? Moje dziecko nie ma zębów, samodzielnie nie siedzi tymbardziej nie raczkuje i z czasem różnice między Olisiem,a w pełni sprawnymi dziećmi będą się jeszcze bardziej pogłębiać. Nie wiem, ale czasami mam wrażenie, że zaczynamy tworzyć jakiś wyścig z tym co nasze dzieci potrafią, a czego nie. Każde dziecko jest inne i porównywanie swojego dziecka do innego malucha często może być dla niego krzywdzące. Dziecko nabędzie nowe umiejętności w najbardziej optymalnym dla siebie czasie, a my możemy mu pomóc poprzez odpowiednie zabawy, ale nic na siłę.
Uciekam spać, dobrej nocki Mamuśki i Maluszki
Dziewczynki naprawdę czasami zastanawiam się czy na dobre forum trafiłam. Co ja mam powiedzieć?? Moje dziecko nie ma zębów, samodzielnie nie siedzi tymbardziej nie raczkuje i z czasem różnice między Olisiem,a w pełni sprawnymi dziećmi będą się jeszcze bardziej pogłębiać. Nie wiem, ale czasami mam wrażenie, że zaczynamy tworzyć jakiś wyścig z tym co nasze dzieci potrafią, a czego nie. Każde dziecko jest inne i porównywanie swojego dziecka do innego malucha często może być dla niego krzywdzące. Dziecko nabędzie nowe umiejętności w najbardziej optymalnym dla siebie czasie, a my możemy mu pomóc poprzez odpowiednie zabawy, ale nic na siłę.
Uciekam spać, dobrej nocki Mamuśki i Maluszki

Paula21
Grudzień '07
Dzień dobry!!!
Monia! Udanego urlopu z piękną pogodą, no i nich droga wam spokojnie minie...
Kasia ja myslę że to nie jest wyscig.:-( Po prostu każda z nas cieszy się nowymi umiejętnosciami maluchów, ich ząbkami, każdy krok do przodu to wiele radosci dla nas czyli dla rodziców.
Na każdego dzidziusia przyjdzie odpowiednia pora na zdobywanie odpowiednich umiejętnosci.
Niedługo i Ty nam napiszesz że Olinek się przemieszcza po dywanie, siedzi, że pokazał mu się ząbek itp...
zobaczysz...
Jedne wczesniej siedzą, inne pełzają, raczkują, a jeszcze innym pierwszy ząbek pokazuje się na pierwsze urodziny dopiero... itd.
Przecież możemy o tym nie pisac, ale moim zdaniem na tym polega forum. Wymieniamy się doswiadczeniami, osiągnęciami i tyle. Przecież i tak nic nie przyspieszymy, ale wiemy czego można się spodziewac.
No i powinna dostac Kochana obskok.

Wiesz za co????
Zapewniam Cię że jestes na dobrym forum. Prezesik jest jednym z nas. W końcu to grudniaczek i nawet nie próbuj zadawac sobie ponownie tego pytania i szukac na nie odpowiedzi, bo ona jest jasna jak słońce!!! :-);-):-);-):-);-)
Monia! Udanego urlopu z piękną pogodą, no i nich droga wam spokojnie minie...
Kasia ja myslę że to nie jest wyscig.:-( Po prostu każda z nas cieszy się nowymi umiejętnosciami maluchów, ich ząbkami, każdy krok do przodu to wiele radosci dla nas czyli dla rodziców.

Jedne wczesniej siedzą, inne pełzają, raczkują, a jeszcze innym pierwszy ząbek pokazuje się na pierwsze urodziny dopiero... itd.

No i powinna dostac Kochana obskok.

Zapewniam Cię że jestes na dobrym forum. Prezesik jest jednym z nas. W końcu to grudniaczek i nawet nie próbuj zadawac sobie ponownie tego pytania i szukac na nie odpowiedzi, bo ona jest jasna jak słońce!!! :-);-):-);-):-);-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
HELLOł!!!!!!!!!!!!!
DZIEWCZYNKI WITAJCIE PO URLOPACH CZEKAMY NA FOTKI!!
MONIU MIłEJ PODRóZY ZYCZE I UDANEGO, SłONECZNEGO URLOPU
KASIU

CO TY ZA JAKIES GłUPOTY WYPISUJESZ?????????? MY TYLKO SIE CHCEMY PODZIELIC RADOSCIA Z UMIJETNOSCIACH NASZYCH SZKRABKóW I OCZYWISCIE DOBRZE TRAFIłAS NA FORUM I NIE ROZUMIEM JAK NIE WIESZ CO POWIEDZIEC????

MóW GłOSNO:
-mój syn potrafi niespac prawie cały dzien i pół nocy
- mój syn potrafi rozbawic i zaczarowac całe otoczenie ze kazdy mu dogadza
-mój syn jest cholernie wytrzymały na ból(operacja serca to nie jest NIC to lada wyczyn (OSKAR za to dla niego))
-mój syn potrafi sam zasnac na macie (nie ma o tym mowy z Oliwka)
-mój syn potrafi krzyczec ,spiewac jak mało kto(moja bardzo mało spiewa itd)
itd itp
-najwazniejsze!!!!!!
- mój syn nabył nowe serduszko które jest silne i wali jak dzwon ,które kocha najmocniej i najbardziej na swiecie swoja mamuske
nie bede dalej pisac bo mnie z forum wyzuca za długosc postów
a co do np zabków to przeciez ida i to nie 1 zobaczysz jak ci wszystkie np5 na raz wyjda a z siadaniem to jemu nie wolno przeciez mostek jeszcze nie zrosniety Kasiu nie łap doła

zobaczysz wszystko po malutku buziaczki na rozweselenie
dbra sie rozpisałam
lece sie ubierac bo jedziemy dzis kupywac gajerek dla T moze cos dla mnie sie znajdzie no i dla dziuni jakies zabawolki kupimy albo ogromnego kubusia puchatka
miłej sobotki laseczki
hihihihihihihija mam juz posprzatane hehe a wy DO ROBOTY HIHIHIHIHIHIHIH
DZIEWCZYNKI WITAJCIE PO URLOPACH CZEKAMY NA FOTKI!!
MONIU MIłEJ PODRóZY ZYCZE I UDANEGO, SłONECZNEGO URLOPU
KASIU

MóW GłOSNO:
-mój syn potrafi niespac prawie cały dzien i pół nocy
- mój syn potrafi rozbawic i zaczarowac całe otoczenie ze kazdy mu dogadza
-mój syn jest cholernie wytrzymały na ból(operacja serca to nie jest NIC to lada wyczyn (OSKAR za to dla niego))
-mój syn potrafi sam zasnac na macie (nie ma o tym mowy z Oliwka)
-mój syn potrafi krzyczec ,spiewac jak mało kto(moja bardzo mało spiewa itd)
itd itp
-najwazniejsze!!!!!!
- mój syn nabył nowe serduszko które jest silne i wali jak dzwon ,które kocha najmocniej i najbardziej na swiecie swoja mamuske
nie bede dalej pisac bo mnie z forum wyzuca za długosc postów
a co do np zabków to przeciez ida i to nie 1 zobaczysz jak ci wszystkie np5 na raz wyjda a z siadaniem to jemu nie wolno przeciez mostek jeszcze nie zrosniety Kasiu nie łap doła

zobaczysz wszystko po malutku buziaczki na rozweselenie
dbra sie rozpisałam
lece sie ubierac bo jedziemy dzis kupywac gajerek dla T moze cos dla mnie sie znajdzie no i dla dziuni jakies zabawolki kupimy albo ogromnego kubusia puchatka
miłej sobotki laseczki
hihihihihihihija mam juz posprzatane hehe a wy DO ROBOTY HIHIHIHIHIHIHIH
reklama
kacha oj Ty ty niedobra
co Ci do główki strzeliło
uspokój sie i to już!
moja nie zamierza raczkować zresztą nie wszystkie dzieci przechodzą ten etap ;-)
elcia byłaś wczoraj moja inspiracja - przez 2 godz wysprzątałam całą chałupę, normalnie wszystko i dzis mam tylko odkurzyć
mój P. dziad jeden (no nie Paula?
) przyszedł wczoraj z pracy o 1 w nocy zalany jak świnia
dzwoniłam wcześniej miał wyłączony tel co mu sie nigdy nie zdarza
i dziś poszedł o 5 do pracy... nie wiem gdzie był, z kim, po co... mam nadzieję że się już dziś nie zobaczymy nie chce mendy na oczy widzieć
idę do mamy i mam nadzieję że mnie przenocuje tzn nas mnie i Nelę
a tam neta nie ma także nie wiem kiedy tu będę ehh 

Monia udanego urlopu
Jezu a jak on dalej się z tą flądrą spotyka?
:-(

moja nie zamierza raczkować zresztą nie wszystkie dzieci przechodzą ten etap ;-)
elcia byłaś wczoraj moja inspiracja - przez 2 godz wysprzątałam całą chałupę, normalnie wszystko i dzis mam tylko odkurzyć

mój P. dziad jeden (no nie Paula?

Monia udanego urlopu

Jezu a jak on dalej się z tą flądrą spotyka?