reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

HEJ!!!

Ela moja mała je te MISIOWE JOGURCIKI Nestle od 6 miesiąca i po nich kupka jak masełko. Jogurt poprawia przemianę materii. One są pyszne i chętnie je je na śniadanko... :tak::-)

Sylwia kukułeczka niezła... Ale się uśmiałam... :-D:laugh2::-D:laugh2:

Grzechotka witaj!!! :-):-):-):-D:-D:-D
rób pranka i prasowanka. Pewnie Ci tego brakowało na urlopie,co????? :-D:-D:-D

Dota już się szykujesz??? :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
witam się w niedzielę :-)

nareszcie pogoda sie zrobiła ;-) może jakis spacerek za chwilkę :-) przestałam sie dziadem przejmować :rofl2::rofl2:

a dota to już do nas nie zaglądnie bo czasu nie będzie miała :-D:-D:-D trzeba odrobić stosunkowe zaległości :zawstydzona/y::-):-):-D:-D:-D

witaj grzechotka :-) zadowolona ? na pewno :-p

miłego dnia buźki ;-)

WITAM!!!
GRZECHOTKA witaj jak po wczasach????:-):-)
DOTA pewnie już od rana się szykuje i wypatruje męża w oknie;-):-D
DIANA masz racje nie przejmuj się a my też w końcu na spacerek już dawno nie byłam:tak::tak::-D
MIŁEJ NIEDZIELKI!!!!

Witam i ja.

Normalnie nagana sie nalezy co najmniej polowie. Gdzie sa wszystgkie grudniowki :szok::szok::szok::szok::szok:.
Z reguly kilka stron do czytania a od jakiegos czasu jedna albo dwie.

Grzechotka witaj urlopowiczko.

Dotka i jak, maz w domu?? To pewnie nie masz dla nas czasu :-p:-p:-p:-p, spedzajac stosunkowo udany wieczor :-D:-D:-D

reklama
Ach Jutrzenka, chętnie bym z Tobą popisała, ale przy moim gadzie to wcale takie proste nie jest. Ja już po prostu wysiadam tak mi Oliś w kość daje. Nie chce wogóle w ciągu dnia spać, zasypia przy dobrych wiatrach o 23, brzęczy w nocy (oczy ma zamknięte, ale dzioba drze), a o 6 rano jest znowu zwarty i gotowy do zabawy. Nawet jakbym chciała sobie chwilę dłużej pospać to nie ma takiej opcji, bo Oliś bierze sobie grzechotkę (ale nie naszą Grzechotkę forumową:-p) w rękę i napieprza zabawki na pałąku. A takie dziecko do rany przyłóż był do niedawna:crazy:

Do góry