Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, miezony (glowa i klatka piersiowa) tez na stojący 

. Wyniki na odpowiednim wątku.
, wczesniej mi inna lekarz kazala dawac do 1 roku. A mojej szwagierce lekarz na prywatnej wizycie powiedzial ze sa nowe zalecania i daje sie przez 1 rok po 1 kropli a w drugim roku co drugi dzien 1 kropla. I badz tu mądry 

. 
, ja daje kaszke mleczno-pszenną, a dzis kupię jeszcze manna.
. Ale to moze byc po nas, oboje drobni, (maz kiedys byla taka moda to jezdzil jak byl maly na kolonie dla niejadkow i tylk cielęcine jadl bo byl chudy 
, wiec Kubus ma to po nas. Bede mu zagęsczala mlekko za kazdym razem a nie tylko rano i wieczrkiem, zobaczymy moze przytyje wiecej. 

, tylko nie scisnij Gajutka za mocno ze o J nie wspomne bo po tylu dniach to pewinie wyglodniala jestes 

.

, jak Kubus sie wyspi i zje to gdzies pojdziemy, moze odwiedzimy moja prace, bo dawno z nim nie bylam 
i po kaszki i soczki pojdziemy 

.

. Ale teraz juz nie ma problemu. Jak u Pauli- zje sam bananka, kawalek jabluszka, flipsy itp...

:-):-)

. 
). W sumie nie zle tylko nie slone 

nie przeziebi sie , lekarka mowi ze juz lepiej ubrac dziecku skarpetki na noc bo wtedy sie nie rusza i moze mu byc chlodno...natomiast w dzien spokojnie moze chodzic boso, no a jesli juz kapcie to tylko takie gdzie jest zaznaczone do nauki chodzenia czyli z dlugą i sztywna pientą.