• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No, lekarz był. Obadał, opukał i rozłożył ręce. Na oko jest w porządku. Płuca ok, gardło ok, jama ustna ok, uszy ok. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że to nie żaden wirus tylko mały ma jakąś bakterię. Jeśli w przewodzie pokarmowym to się dowiemy robiąc posiew, co mamy zamiar jutro zrobić. Znów bez antybiotyku się nie obeszło, ale poczekamy z dawkowaniem do momentu aż nie pobiorę próbki kału. No i temperatura też się utrzymuje.

Jutrzenka - ty to się bawisz, kobieto;-):-)Tylko pozazdrościć. Życzę udanej "łosiemnastki".

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów obecnych i minionych. Przepraszam, że na bieżąco nie składam życzonek, ale przez chorobę Fifiego zapominam o wielu rzeczach. Wybaczcie!!!
No i taka piękna pogoda, a my uziemieni w domu. Dobrze, że moja mama przyjechała, to chociaż możemy się gdzieniegdzie ruszyć. Wczoraj zrobiliśmy zakupy w Ikea. Nawet udane. Kupiliśmy dywan do salonu, dywan do pokoju małego i kanapę. Dwie ostatnie rzeczy w kolorze green, który uwielbiam.

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam z ranca!!! O 6:30 (jak zwykle) pobudka, a do 1 tv ogladalsmy, wiec dzis oczy na zapalki;-)

Pauli chyba nie zamkneli za rozrobe na stadionie????:-D
Jutrzenka, ale Tobie fajnie...tylko imprezki i imprezki:tak::-)
Asiacur, biedny Flipuniek! Jejciu, najgorsze jak sie nie moze pomoc, a maluszek cierpi... Super chociaz, ze zakupki udane i jestes obok Moni kolejna milosniczka zieleni wsrod Grudniowek:-)
Viki i ja przez moment pomyslalam, ze to Wasza historia, ale jakos mi ten krysztalowy abazur do Ciebie nie pasowal;-):-)
Oj ja tez spoznione zyczonka dla Lukaszka sle!!! Juz niedlugo pierwsze urodzinki, to dopiero bedzie impreza!:-)

No i 100 lat dla naszej Elci z okazji Urodzin!!! Zdrowka, milosci i wiele szczescia! I stosunkowo udanych wieczorkow!:-)

Załączniki

• tulipany.jpg
    tulipany.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 39
kasiu zasmuciłaś mnie swoją postawą i powiem że trochę zawiodłaś bo podziwiałam cię twoją zawziętość miłość i upór w dążeniu do tego że Oliś ma prawo być szczęśliwy a teraz jakby dałaś za wygraną

Ale ja nie chcę, żeby mnie ktoś podziwiał czy cholera wie co, nie chce nikogo zawodzić. Jestem tylko człowiekiem i chyba mam prawo pozwolić sobie na chwilę słabości. Nie jestem maszyną, która prze do przodu po trupach. Nigdy nie dam za wygraną i zawsze będę dążyć do tego, żeby Oliś był szczęśliwy, ale powinnam chyba zacząć też trochę myśleć o sobie.Myślę, że każdy ma jakieś doły i doliny, każdy czasami miałby ochotę walnąć to wszystko i gdzieś się zaszyć. Po prostu cholernie mi brakuje takiego psychicznego wypoczynku.

kasiu w dalszej części napisałam że tak właśnie myślę że się czujesz i że się nie dziwię i że po to tu jesteśmy żeby pomóc wesprzeć oderwać bo przecież tu nie tylko o dzieciach

a kuba kaszle strasznie gooooora leków mam nadzieję że ten antybiotyk zacznie działać

Dzień doberek, a raczej dobry wieczór!!! :-):-):-)

Ładne macie ząbkowe suwaczki :-D:-D a reszta na co czeka? wstawiać! Dla bezzębnych też jest suwaczek :-D:-):tak:

No więc Paula już po meczu. Było rewelacyjnie. Prawie 46 tysięcy kibiców, no coś pięknego, mówię wam... nawet jak się nie jest fanem piłki nożnej to warto coś takiego przeżyć. Cuuuudownie!!! Oto fotki!!!

No poza małym szczegółem który był dla mnie koszmarem! Mianowicie dopadło mnie coś jak jednodniowa grypa żołądkowa i to niestety górą. Brr... 7razy bleee...

Kasia my Ciebie i Olinia też Kochamy i nie chcę żebyś od nas uciekała...:-(
Mam nadzieję że odpoczniesz i wrócisz do nas!!! :tak: Trzymaj się Kobietko!:-)

Asia ja już wspomniałam zeby może Fifiemu badania moczu porobić. :dry: Mam nadzieję że lekarz wam pomoże. Zdrówka dla niego!!!

Aga dla Twojego Łukaszka sto latek :-)

Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam!!! Sto lat!!!
Elcia wszystkiego co najlepsze kochana!!!

Hej wieczorowa pora :-)
Paula- no to swietnie, ze wyprawa sie udala:-) zdiecia rewelka! :-):tak::tak::tak: A jak Julcia spedzila dzien bez Was?
Viki- ja tez myslalam, ze to Wasza historia, he he :-D:-D:-D
Grzechotka- duzo zdrowka dla Kubusia :tak:
Elcia- wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-)

Jest tu ktos w ogole?
Puchy jak nigdy normalnie...:-(

reklama
Hej dziewczynki:-):-D
Sama nie wiem od czego mam zacząć po tym jak przeczytałam posta Kasi. Normalnie mam łzy w oczach.
Kasia- Nie wiem co mam ci napisać. Trzymam kciuki za Ciebie i za Olisia. Za ciebie przede wszystkim żebyś wyszła z dołka i żebyście byli szczęśliwi.:happy2:
Elcia- gratulacje dla Oliwki nowych ząbków i dla ciebie wszystkiego naj, naj z okazji urodzin:-)
asia- zdrówkadla Filipka, biedaczek ten twój maluszek
monia- pocieszyć cię- jak ja wróciłam do pracy to miałam kupę narabiania, bo osoba która mnie zastępowała robiła tylko to co jest niezbędnie konieczne. A podwyżka też mnie ominęła.
viki- sms wysłany
weroniczka- dzielny ten twój Pwełek:tak:
grzechotka- zdrówka dla kubusia

Łukaszek dziękuje za życzenia:tak::-). Mamy drugiego ząbka - prawa dolna jedynka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry