• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dota dokładnie...az mi ciary przechodzą.niby Pablo nie miał tych złych serii, ale mimo wszytsko ..... mam nadzieje ze po takim czasie juz nie bedzie jakiś komplikacji...

reklama
Witam

Julciu duza buzka dla Ciebie

Dota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, daj spokoj k....., i jak tu ufac lekarza i sluzbie zdrowia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asiacur wspolczuje, oby wyniki byly ok

A my dzis bylismy z Kuba na izbie przyjec. Kurde niby termomert pokazyl 38,3 ale byl caly goracy, przez ubranie bylo czuc ze jest cieply. I takie smutne oczka mial, nie chcial jesc z butli i plakal i bawil sie i plakal. Wiec w koncu poszlismy do szpitalal. Lekarz go osluchal i nc nie stwierdzil. To prawdopodobnie zeby. Kupialm nurofen w czopku i jak mu dalam to moment i po temperaturze bylo i wrocilo moje kochane wesole malenstwo i wsciekalo sie do 20:30. Teraz spi ale pewnie obudzi sie w nocy albo wczesnie rano bo zjadl o 18:30 150 mleka i wiecej nic wiec nie mysle ze przespi do 7 jak codzien.

A mnie glowa boli.

Co tam u Was

Ja jutro jak maly nie bedzie mial temp jade do Wawy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry