• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No bo ja bez Was to żyć nie mogę, a że mam gębę nie wyparzoną to nie potrafię tak długo cichaczem siedzieć tym bardziej, że Oliś dzielnie mi towarzyszy. Gnom mały nie ma zamiaru spać;-)

reklama
Kasia wracaj do nas z Olinkiem... :tak::tak::tak:I dziękujemy za spóźnione życzonka;-)

Stefanka a czemu macie wolne? Jakieś święta u was? Fajnie przynajmniej odsapniesz po tym wszystkim :tak:;-):-)

Androsia witamy na bb!!! Napisz coś o swojej córci i o sobie, może wkleisz nam fotki :-);-)

Gorączka już dała sobie spokój ale ząbka nie ma :sorry2: ja nie wiem... :-)
Mała dziś wstała o 7.30 hurrraaa.... Pierwszy raz chyba... :-D:-D

Halo!!! Odzywać się dziewczynki!!! :tak::tak::tak:

Witam

Buzioleczek dla Wiktorka :tak::tak:

Paula zaspokoję Twoją ciekawosc bo zanim Stefcia wstanie to poludnie bedzie. Maja jakies ferie polowkowe tzn w polowie polocza :szok::szok::szok::szok:

Kasia witaj witaj i zagladaj czesciej :tak::tak::tak:

Androsia witaj :tak:

Dostalam jakas przesyłke od Nestle, a w niej papierowa ramka na zdjecia, probka kaszki i jakas broszurka do czytania.

hej hej helołłłł
BUZIOLKI DLA WIKROROSKA NA 10 !!!!!!!11!BUZIOLKI
Kasiu;-);-);-);-);-);-)
Paula
ciekawe co z ta goraczka nie ???
Jutrzenko ja tez niedawno dostałam paczuszke od nestle i tez to samo a z innych firm tez dostajesz ????bo ja nie:-(:-(:-(
Androsia witaj napisz cos wiecej o sobie i malenstwie
miłego dzionka zycze

zdrastwujcie dziewuszki:-D

androsia witamy na bb:tak:

kacha no przecież mówiłam....ze bez nas sie nie da..echh słuchaj starszej koleżanki:tak::rofl2::-p

u mnie nestle jeszcze nie było - spóźniają sie:wściekła/y: a oprócz tego dostaje jeszcze hippa i bobovite i czasami z pampersa, no ale to dzieki własnie tym ankietom wypełnionym w szpitalu.

Paweł juz nie ma biegunki, czuje sie chyba w miare, za to damiana rozkłada..no nie wiem do szkoły poszedł ale zobaczymy co bedzie.

a na 14 ja ide do lekarza wiec prosze trzymac kciuki....

no i najlepszego dla wiktora!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hejo:-)

Oj cos wypadłam z rytmu BB i tak właściwie, to wolęWas czytac niz pisać...no ale nic, niewazne:tak:

Viki kciuki oczywiście trzymamy!

Paula dziwnie w tych szpiatalch...ja dostałam 3 kuferki a Ty wcale....wszędzie inaczej. No ale jak juz kiedys pisałam, ja wszystko wyrzuciłam i nic nie dostaje...mysle,ze przezyję to jakoś...heheh:-D

Androsia witaj, witaj:-)

Wiktorku moc buziaczkówi :-)jeszcze Gajutku samych radosnych wrazen w nowym pokoiku:-):-)

A my po spacerku, ostatnio tak sobie gospodarujemy czasem, ze wychodzimy na dwa spacerki-po sniadanku i po obiadku....póki pogoda taka ładna trzeba korzystac,potem niewiadomo jak bedzie:-)

Oj nie wiem co tam jeszcz napisać....??? Odezwe się po weekendzie....
Miłego dnia w domku i w pracy!
pa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry