• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nooo ... nadrobione!!!!

Stefanka ani ja szczuplakiem nie jestem ani Ty grubaskiem:tak: My jesteśmy po prostu .... IDEALNE:-D
Elcia mój śpi w śpiworku i bez niego nie zaśnie! I choć mi się też wydawało, że nie będzie się mógł przewrócić, a on tymczasem potrafi w śpiworku całe łóżeczko wokół oblecieć! I przynajmniej wiem, że nie marznie:tak:
Kasia fajnie, że jednak nas nie opuściłaś:-)
Anetka, Joanna zdrówka życzymy Madziulce i Ksawerkowi:):)
Viki kciuki zaciśnięte! Tylko pytanie ... czy ja dobrze się domyślam za co? I fajnie że Pablusiowi już lepiej ... :tak:
Paula super, że Julci sie poprawiło:-) A odnośnie wizyt u lekarzy to na pewno wszystko będzie dobrze! Słyszałam że małym dzieciom często się zdarza, że im oczko ucieka ... ale sprawdzić nie zaszkodzi!
Weroniczka gratuluję udanego zakupu! Super rzecz!! I fanie że pupcia Tadzia tak szybko doszła do siebie;-)
Asiacur, Kal.aga znam doskonale ten ból nocnego wstawania:baffled: A rano do pracy!!! Masakara po prostu! Ale mimo wszystko mam nadzieję, że to tylko zęby i niedługo to minie:tak:
Sylwia zapomniałam Ci pogratulować wspaniałych wczasów!!! Zdjęcia piękne!!!
Jutrzenka i jak winko grzeje???:tak:

A jeśli chodzi o "Na Wspólnej" to mnie się po prostu w głowie nie mieści jak można swojego dziecka nie poznać!!!! Jak ja leżałam w szpitalu na sali było nas cztery i każde dziecko było całkiem inne! No nie wiem .... ja na pewno poznałabym mojego Nunusia!!!!

Cześć dziewczynki!
Wyspane?
My już na nogach od 6.30:-)Fajowo tak wstać o świcie w wolny dzień;-);-)
Mężuś śpi, bo wczoraj se pobalował z kumplami i wrócił zawiany, a ja taka dobra żona jestem;-)
Filip nie ma zębów. Czy to normalne, że w wieku 10mcy nie ma nic?!Ja już zaczynam się martwić:-(Chociaż lekarz powiedział nam, że ma pacjentów w wieku 14mcy, którzy zębów nie mają. A ja tak bym już chciała, żeby coś tam się Filipowi wykluło.
Miłego dzionka:-)

Asia może do roczku wyjdzie jakiś. Spokojnie, nie masz się co martwić... ;-):tak:

Monia biedna jesteś z tymi pobudkami... Współczuję...:-(;-)

Viki napisz coś bo się martwimy...:sorry2::-)

Madzia odezwij się!!!

Ela ja mam śpiworek i ani razu go nie użyłam. Julka śpi w body i w rajstopkach albo w pajacu i usypia odkryta bo inaczej nie uśnie.Potem jak ja zakryje to sie wierci do momentu aż się wykopie spod kołdry...:baffled::-D i śpi odkryta... :tak::tak::tak:

Kasia :szok::szok::szok: 4:18 a Ty nie spałaś??? :szok::szok::szok: o której się położyłaś? Ale Ty masz siły... :-D:-D:-D

Monia ja też nie wiem jak można swojego dziecka nie poznać moja nawet na chwilę nie zniknęła mi z oczu. Tylko jak byłam pod narkozą na łyżeczkowanie to z tatusiem na korytarzu była. Ale tak to 24/24... no i ciekawe czy się odmienią na te dzieci, nie??? :szok::baffled::dry:
A Julcia dziś wstała o.. 7!!! Hurra!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zapomniałam napisać. Dziś idę na 18-stkę do mojej siostry rodzonej :-)

Ostatnia edycja:
witam

No ja to w ogóle nie spałam w nocy wczoraj nie było nawet numerków do lekarza więc byłam 2 razy w przychodni na Fabrycznej i nawet nie zostałam przyjęta ale pal im licho. Mała tak przeraźliwie płakała plus gorączka 39 stopni nie mogłam jeść chociaż chciała a rano dzwoni mi ząb. Plus jeszcze dochodzi to że mała przeziębienie złapało wczoraj też w południe dostała kataru

Kasiu Olis to będzie wygadany chłopak

asiacur słyszałam że dopiero jak rok skoczy dziecko trzeba się martwić o to że nie ma zębów bo podobno coś ze zgryzem może później coś być ale ja lekarzem nie jestem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry