reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny ja nie wiem jak to jest jak dziecko się samo kładzie i śpi :-(
zazdroszczę wam bo moja tylko przy cycu się wycisza...
tak to chodzi jak perszing!

reklama
Joanna a to nocny marek ;-);-)

zara kuba wojewodzki bede ogladala a potem ide spac chyba ze w trkcie usne

do jutra, dobranoc pchly na nc ;-);-):-):-)

Kata no to jest wygada, moj po zjedzeniu do lozeczka, smoczek do buzki, pielucha i misio do przytulania i skubania metki ;-)(on we wszsytkich zabawkach ciagnie trzyma lub ciagnie metke :szok::szok:) i wychodze. Potem jak zasnie przychodze mu poduszke przekrecic bo jest mokra z wierzchta i sliniak zdjac bo sie slini strasznie. Przykrywam go i spi.
Jestem taka dumna z tego :tak::tak:

mnie będzie czekać oduczanie :-( co jest związane niestety z rykiem... ona od samego początku taka cycowa :-(
mam tylko nadzieję, że im będzie starsza tym łatwiej będzie ją oduczyć i wytłumaczyć, więcej zrozumie :sorry:

Jutrzenko-już wyjaśniam...:-D:-D:-DJ.trzyma Kubę a ja gilę wciągam we fridę:-D:-D:-D:-D-zbereżniaczko:szok::-D:-D:-D:-D
Kata-podajmy sobie ręce-ja też nie wiem nic o takim spaniu....
Aga-że co że niby Ty piłaś?????:laugh2::rofl2::-p

u nas jak nie da rady fridą to w ruch idzie duuuuża grucha - ma mocny ciąg i tak młodą nos nie boli. kupiłam bo już fridą nie dała się dotknąć. ja jestem od fridy a t. od gruchy :-)

reklama
jutrzenka teraz już zrzucam winę na zmianę czasu i fajnie masz z tym usypianiem :tak:
a ja tez leż koło szoguna albo go głaskam po główce albo delikatnie klepię po pupci i tak zasypia i nie wiem jak go tego teraz oduczyć:zawstydzona/y:

Do góry