reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry ;-)
wpadłam na sekundę się przywitać :tak:
u nas wszystko ok!!!
odpoczywamy aktywnie :cool2:
pogoda nam dopisuje-mamy słoneczko.
Kuba przeszczęśliwy-rozgadał się :-D-teraz w kółko coś chodzi i papla.......
najbardziej podczas jazdy samochodem.:sorry:
no nic na razie to na tyle-jak jeszcze będę mogła wskiknąć na komputer to się odezwę.
buziaki dla wszystkich!!!!!!
jak uda mi sie-to poczytam co u Was-jeśli nie to proszę o streszczenie :tak::-);-)
buziaki dla WAS!!!!!!

doczytałam tak na szybko
Kaska-trzymam za Was mocno kciuki!!!!!!!-zdrówka dla Olisia.

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Basiu bardzo mi przykro :-(
Przepraszam Dziewczynki, że dopiero teraz piszę, ale brata do Polski wyprawiałam i kompa miałam zajętego non stop :tak: Otóż chciałam Wam ogromnie podziękować, od wczoraj od godziny 16 Oliś jest ze mną w domu :-):-):-) Jak wczoraj jechałam do szpitala kompletnie się nie spodziewałam nowiny, że będę mogła Go zabrać, no ale tak się stało :-) Co prawda jeszcze przez kilka dni będzie musiał brać antybiotyk, ale już generalnie doszedł do siebie i psoci tak jak to Olisiński potrafi :-D
Powrót Szefa do domu w końcu nas zmobilizował, żeby Go przenieść do własnego pokoiku, na wariata wczoraj wszystko porządkowaliśmy i Prezes śpi smacznie już w swoim królestwie :-) T. też ma nadal zapalenie płuc, ale na szczęście też już lepiej, mnie tylko ten upierdliwy kaszel się trzyma, ale poza tym jest git ;-)
Jeszcze raz Wam dziękuję, jednak kciuki i ciepłe słowa wiele mogą zdziałać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry