kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Elcia na gg nie napiszę, bo swojego hasła nie pamiętam, ale coś tam mi świta w głowie (sądziłam się z jednym palantem
). Zależy czego sprawa dotyczy 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Pójdę tylko na końcówkę, jak znowu przez 80 minut ma się nic nie dziać, albo nam bramkę przywalą to szkoda moich nerwów i tak dzisiaj wystarczająco się zestresowałam 

najpierw komentuja a potem to sie dzieje 

. Porazka 

-ma po tatusiu.
-śmiesznie to wyglądało-jeszcze zgapował granie na gitarze i chodzili we dwójkę udając że grają
-świrusy!!!!
biednyyy...buuu...ale sie musi wkurzac;-)u nas jest ok! my tez meczyk ogladamy:-)hehe moj R juz pomsci, glos sie nie zgrywa z wizjanajpierw komentuja a potem to sie dzieje
. Porazka
![]()
ciekawa nazwa miejscowosci:-)jedziemy do Rajgrodu.
,a wczoraj byłam na wywiadówce:-)
dali popis hehehehe