Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i ta ubrana a tu leje, więc ta ryczy, drze sie , ciągnie mnie za ręke itp... więc wziełam parasol, folie na wózek i ide. Ta.... wyjęłam wózek z bagarznika i przechodze z nią przez ulice, a ta mi na tym deszczu sru ucieka po ulicy, wołam ją a ta nic!!!!! Rzuciłam wózek i siatke na chodnik i lece po nią, wkładam ją do wózka a ta ryk!!! Ona nie bedzie we wózku jechać! Więc ją na siłe wsadziłam ( 5 minut z nią walczyłam), założyłam folie, rozłożyłam parasol i jade, a ta mi drania wyłazi spod tej folii
Potargała mi rzepy w folii, pourywała je i siedzi zadowolona a na łeb jej sie z nieba leje!! Ja ten parasol w jednej ręce drugą wózek pcham, a ten ku.... jedzie nie prosto tylko w lewo!!!! Kółka sie coś poprzestawiały i wózek jedzie cały czas w lewo, więc jedną ręką go nie upcha!!! Jak sie wkur.... to wam mówie!!! Złozyłam parasol chowam Draie pod folie a ta wyłazi, rzuca smoczkiem, misiek w kałuży!!! o nie!!! Wróciłam sie bo miałam dość
Jesu myślałam że ją normalnie rozszarpie
Chyba z pół godziny w domu zajęło mi żeby ochłonąć i sie uspokoić, bo normalnie miałam takie ciśnienie że masakra!!! 
, ale na pocieszenie powiem ci tylko żebyś się nie martwiła my ze szwagierką (ona też ma dzieciaczka z 2007) przechodzimy to samo. Posłuchaj Asi - ma rację - grunt to opanowanie i konsekwencja.
. R cos od rana tez kiepsko, jakby grypa zoladkowa, bola go nogi do tego i jescze ten palec go boli, jak my nie przejdzie ma isc do chirurga bo pewnie musza mu zerwac paznokiec