zazdrość zazdrość zazdrość moja jak czytam o Waszym plażówaniu ;-)

Korzystajcie.
Grzechotka Trzymam Kciuki Cały Czas! Głowa do góry!
Alex jak smarki Oliverka?
Asiacur a jak gile u Filipa? Asia robota w niedziele!?
Weroniczka jak dziciaczki? jak schodząca skórka Stasia i Główka Małgosi?
Anetka jak Wasza grypa żołądkowa?
Baśka miłego zachodzenia ;-)
Jutrzenka co z R palcem, żeby się zakażenie nie wdało! No i jak katar Kubusia?
Dobrze że piszesz że jak koń po westernie, bo gorzej by było jakby to był koń co chadza nad morskie oko
Monia ja tez czasami mam ochotę coś z tv.mango kupić ale jak mówię o tym K. to mi takim hasłem strzeli że od razu rezygnuje

a sam se kupuje te pierółki do komputera przez internet i tez są fusiate
Sylwia a propos robienia kupy po 2 łyczkach kakao, to mój Wiktor napije się rano cherbatki i już kupa w pieluszce, ah ta młodzieńcza przemiana materii

Stefanka ciesz się że przy porannej pobudce Gaja Ci palców do oczu nie wciska hehe
i powiem Ci że Ty leser jestes i tyle !
Ataata też tak czasami mam że wychodze z siebie i to właśnie przy ubieraniu i wychodzeniu z domu. Bo WIktor koniecznie chce wyjąć, ale w między czasie znajdzie się jakaś super zabawa. To ja siadam, albo zajmuje się czym innym, to on w ryk bo przecież "papa" to ja próbuje go ubrać a on w nogi to ja mówię, że ide do kuchni, jak zechce sie ubrac to niech do mnie przyjdzie. Przychodzi, a jak ja próbuje założyć spodnie to znowu pitawa w drugą stronę

ech dzieci
Kal.aga współczuje wylanej wody z pralki. Ja mam czystą podłogę przy okazji każej kąpieli Wiktora. Cała jego woda wylewana jest przez niego na zewnątrz
Paula szybko zleci, pobecz troche, ale tylko troche ;-)
Viki jak zmiany fryzurowe? No i powodzenia w poszukiwaniach domku!
Elcia szkoda, że @
Dota może Ci przyszły charakteryzator rośnie ;-) dywan wyszorowany?
Kata-woj niezła rezolutka z Kini hehe
Kacha_wawa dobrze, ze Prezio już się pozbywa nakrapianej skórki
Kasiamaj biedny Kubunio! niech mu się wszystko szybko goi! Dobrze, ze dziadzio odpocznie tak komfortowo, swoją drogą wszyscy seniorzy powinni mież zagwarantowane takie sanatorium raz na jakiś czas. Należy się!
NO i pisała posta dokładnie godzinę hehe. W między czasie zjadłam tosta i wypiłam piwko.
Paula smacznego!