reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej.
Miałam zajrzeć wczoraj ale Alex złapał straszny katar i jest tak marudny że nie daję rady. W nocy spaliśmy tylko 2 i pół godz a w dzień aż godz. Ja wysiadam, a on ma tyle energii że cały czas zastanawiamy się skąd.

Kasiu trzymam mocno kciuki aby Majoszka wytrzymała jak najdłużej.

Chciałam Wam kogoś przedstawić ale niestety skaner odmówił posłuszeństwa więc na razie tylko suwaczek :-):-).

Miłego weekendu babeczki.

reklama
hejka
od nas właśnie goście odjechali
był mój kuzyn z żoną (też ciężarówką):-) termin dwa dni po mnie...
brzuszki mamy podobne wielkościowo-oni też będą mieli córeczkę.
zrobiliśmy sobie grillka i miło było.

teraz młody idzie sie plumkać-oj....dziś to on nam dał popalić...rany jaki był nie grzeczny :szok:-przeszedł chyba sam siebie.

dobrze że dzień sie kończy może jutro będzie maił lepszy humor.

Aga-wypoczywaj kobitko.
Kata-wielkie dzięki.
Baśka-cieszę sie że się udało- OGROMNE GRATKI-trzymam kciukasy!!!:tak:;-)

a ja znów głodna jestem....:zawstydzona/y::-)

Dzień dobry kobietki.

DZIĘKUJĘ!!! W końcu się udało i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Jeszcze tylko 7 mies - więc to wcale nie tak długo;-).
A my dalej walczymy z katarem u Alexa, a teraz doszedł jeszcze kaszel więc znów zawitały u nas wziewy-oby tylko na tym się skończyło.

Kasieńko - objadaj się póki jeszcze możesz
Aga, a ty odpoczywaj.

Miłego dnia

hej
mi dziś lepiej:tak::tak:ale chyba się wcześniej wybiorę do lekarza
basia- zdrówaka dla alexa
i miłej niedzieli dla wszystkich:tak::tak:
u nas pada deszcz:sorry:prawie zasnełam jak małego usypiałam, ale jeść mi się chce
ależ ja mam ostatnio apetyt:szok::szok::szok::szok:

edit: co tam porabiacie ciekawego? spełniłyście juz obowiązek patriotyczny?

Ostatnia edycja:
hej hej...:-)
My bylismy na plazy... pogoda cudna....:tak: Jestem tak slicznie brazowa, ze sama sobie zazdroszcze, he he...:-D;-)

Aga, Kasia- jedzcie...na zdrowie... niech maluszki duze i okraglutkie beda he he...:-D

Sterasznie tu ostatnio cicho na forum...:sorry:

Hej babeczki!
Sorki za obijanie sie na bb, ale ostatnio troche zajeta bylam, a w sobote na weselu bylismy i musze zgrac filmik jak Kaya tancowala, to wrzuce Wam do obejrzenia bo boki zrywalismy, a mloda byla maskotka imprezy:-)
Jutro sie postaram poczytac, tylko na ostatnia strone rzucilam okiem i Gratulacje dla Basi!!!! Super ze sie Wam rodzinka powieksza! (prawdziwy bb na grudniowym watku sie robi:-))
Kasiamaj, a u nas mowia ze nie ma diety dla karmiacych, chyba ze faktycznie dziecko zle na cos reaguje, to sie probuje eliminowac pewne produkty, ale zasadniczo o ile cos nie jest zdrowe dla Ciebie, to wiadomo ze sie nie powinno przeginac, ale jesc w miare normalnie:tak:
Dobra nie wymadrzam sie i ide spac, bo R lozko juz grzeje (przy 24 stopniach w nocy to bardzo "zachecajace";-))
I jak tam druga tura wyborow bedzie? Ja nie glosuje bo jestem zdania ze ci co mieszkaja w PL lepiej wiedza kogo chca u wladzy tam gdzie zyja;-)
Do juterka!!!!!!:-)

reklama
hejka

to ja dzis pierwsza :szok:, wstawać spiochy !!!!!!!!!!!

Baska serdeczne gratulacje, oby wszystko bylo OK :tak::tak:

jak po wyborach, jednak druga tura, a mialam cicha nadzieje ze sie rozstrzygnie :sorry:

Aga bylas u lekarza??

Kasia jedz, jedz na zdrowie :tak:

Pryzybelka to czekamy na Twoją gwiazde :tak:

kurcze wiecie jakby mi sie przydał teraz urlop albo R. Jakbysmy Kube wzieli w obroty to by pieluchy nie nosil. W sobote i niedziele jak bylismy w domu (oprocz spaceru i spania) mial majteczki i ladnie wolal. ani razu mu sie nie zdarzylo zsikac :tak::tak:. Tylko wiecie jak on raz z jedna babcia, raz z druga, w weekendy z nami. Inaczej dopilnujesz sama.
Ale R ma urlop juz od 19 lipca czyli tydzien przed naszym wyjazdem nad morze to moze sie uda odstawic pieluche na spacery i tylko na spanie by zostalo.

A Sylwia, Dotka ja pisalam wczesniej ze bede przzelotem w Gdansku 25 lipca ale nie pomyslalam zanim to napisal bo jak bedziemy wyjezdzac z Mińska ok 3-4 rano to w Gdańsku bedziemy ok 6-7 wiec raczej nie bedzie chetnych na spotkanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Prędzej w drodze powrotnej :-D:-D

i tyle ode mnie

odezwe sie potem

Do góry