O matko dziewczyny jakie Wy tempo macie. Wczoraj po 20 pisalam i bylam na bieżąco a tu juz tyle stron znowu do nadrobienia ;-);-)

.
Ewa zdjęcia z kąpieli super, kurcze fajną masz to wanienke ze maly w niej sam lezy. Widzialam takie w sklepie ale w koncu kupilam zwyklą i to chyba blad bo moj maly srednio lubi się kąpac i straszie się wierci przy tym. Moze jakby lezal sam to by to lepiej znosil. Ale teraz to juz trudno musi byc na co jest.
U nas w szpitalu kapiel byla wieczorkiem po obchodzie. Kąpaly pielęgniarki, oczywiście pod kranem ale w sumie nie bylo az tak źle. Ja po cesarce wyszlam po 3 dobach wiec na szczescie na swieta juz bylam w domku. W sumie szybko ale maly nie mial zoltaczki a i mi sie szew dobrze zaczynal goić.
Dota kąpiel o 7 rano

masakra. Po co tak budzic wszystkich z samego rana. Mnie strasznie denerwowaly u mnie w szpitalu termometry o 6 rano

jakby nie mozna bylo mierzyc np o 8.
Sarisss ja karmie wylacznie butelka ale nie licze ile maly zjada i nie wydzielam mu konkretnej ilosci porcji ktore musi zjesc. Podobnie jak Dota karmię na żądanie, czasem zje np 150, czy 180 a czasem tylko 60 i wiecej nie chce wiec nie wciskam mu na siłe tylko jak jest glodny za 2h po tych 60 to znowu mu daje i zjada ile chce. Mysle ze to dobry sposob bo maly jest najedzony i zadowolony bo ma butle kiedy chce.
Stefanka super ten szpital, w Polsce jak zwykle wszystko 100 lat za murzynami choc ja specjalnie nie narzekam na szpital, fakt warunki kiepskie na ginekologii gdzie troszke musialam lezec ale na polożniczym OK a i lekarze super. A polozne to zalezy na ktorą sie trafi, pewnie jak wszedzie. Nastepnym razem tez wybiore ten szpital jesli moj lekarz bedzie tam nadal pracowal.
Dada ja tez mam X-Landera i jak czytalam w tej instrukcji dolaczonej do wozka do jest napisane ze SPACEROWKA JEST DOZWOLONA DLA DZIECI POWYZEJ 6 M-CA ŻYCIA. Ale mysle ze tak pisza asekuracyjnie bo moze takie sa zalecenia. Ja mysle ze trzeba samemu zdecydowac. Mysle ze jak w maju bedzie juz piekna pogoda a maluszki ciekawe swiata to mozna je klasc w spacerowce ma plasko, tylko najwyzej cos podlozyc zeby byla rowna powierzchnia. Zobaczymy jak bedzie. Pewnie duzo zalezy od maluszkow, kazdy moze w innym czasie nadawac sie juz do spacerowki.
Szymonek juz duzy i fajny chlopak :-). Gratulacje.
Ataata super, widzisz na Darusie tez przyszla kolej zeby zaczela wiecej spac w nocy. Gratuluję oby tak dalej.
Ewa Adasiek z długimi włosami uroczy

. W ktorym szpitalu rodzilas bo ja tez w Warszawie to moze w tym samym. Ja wybralam Solec ze wzgledu na pracującego tam mojego ginka.
W nas nocki u nas super. Dzis znowu Kuba zjadl o 21:30 i spal do 6:20

. Problemow z pieluszka przesiąkniętą nie mamy bo on w nocy jakos mniej siusia niz w dzien, wiec Pampersik na noc wystarcza. Potem synus i mamusia zasneli jeszcze o 7:00 i spalismy do 9:30. :-). A teraz maly spi juz od 10:20. Ciekawe jak dlugo??.
Dobra uciekam cos porobic poki maly jeszcze spi. Milego dnia.