reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata chyba zrozumialam, zobaczymy pozniej jak bede probowac zastosowac te wiedze:) Dziekuje za wyjasnienie:)

Daszka ja ubieram adidaski malemu, mail takie papucie ale juz z nich wyrosl a nie wiedze sensu kupowania nastepnych skoro mial te adidaski:)

Stefanko ja tez wlasnie po dwoch latach 10.000 dostalam. Taki kredyt konsumpcyjny to bez problemu tutaj daja. Nie gniewaj sie juz na mnie, please:)

Sylwia znalazłam Cię na Naszej Klasie ;-)
Tak sobie siedzę na necie i mi się nudzi i już sama nie wiem jaką stronkę jeszcze odwiedzić;-) Może wezmę się za gierki :-p

stefanka, sylwia M. - no właśnie kredyt hipoteczny to nie problem już nam dawali (ale ktoś nam podkupił dom... i na razie zrezygnowaliśmy). A z mooim bankiem jakoś nie wyszło - próbowąłam przez internet, ale chyba się w końcu tam przejde i zkimś pogadam. Może u męża coś w banku ruszy... tylko na to wszystko mało czasu...
A strasznie się cykamy bo jeździliśmy tu polskim autem (teraz już nie, bo nam pół roku od wjazdu minęło i na dodatek nie mamy żadnego poświadczenia kiedy to auto tu wjechało, a noiestety jest za stare żeby go zarejestrować). Teraz nas będzie czekać podróż na prom (mam nadzieję że szczęsliwie dojedziemy) a jak wrócimy to już będziemy mieć bilet z promu z datą.... mieliśmy kupować auto jak najszybciej, ale chyba się odwlecze o pół roku...
Dobra idę lulu - dobranoc i do jutra

Ja zakladam buciki takie lekkie ze skorki bo Kubus dostal takie fajniusie PUMY. Bombowo w nich wyglada taki maly duzy.

A ja robie balejaz po prostu :-D:-D:-D. Ale wlosy wg mnie sie farbuje a sciany maluje.

sylwia ja sie nie gniewam :)) a co do ubierania to staram sie ja ubierac tak jak my jestesmy ubrani i baaardzoo staram sie jej nie przegrzewac bo uwazam ze to gorzej niz by miala troszke chlodniej.
my mamy spiworek wiec na dwor ja ubieram tak jak po domu bo w spiworku cieplutko i nigdy jej nie nakladam czapki. no ale u nas dosc cieply klimat a nie wiem jak u ciebie. moja "tesciowa" jak przyjechala to ciagle mowila ze jak patrzy na Gajunie to jej sie zimno robi bo tak cienko ubrana!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry