Natalka_m
mama Lenki
on jest cały miodzioO taaaka swoją drogą Mareczek ma miodzio głos
)))

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
on jest cały miodzioO taaaka swoją drogą Mareczek ma miodzio głos
)))

To tak jak Monia i 45 kilo wagi przed ciążą a w 8 miesiącu miała 63Ja też drobniutka:-) 160cm:-)
Zycze ci z calego serca abys doszla do siebie bardzo szybko.Ja po cesarce nastepnego dnia poszlam do mojego malego ktory lerzal w inkubatorze! Panna ktora rodzila naturalnie w nocy przede mna nie mogla zejsc z łożka bo tak popekała i porobil jej sie kalafiorTo ja na odwrót - znoszę dzielnie ból i nastawiam się optymistycznie na poród naturalny, bo innego sobie nie wyobrażam po prostu...prędzej dojdę do siebie i dzidzia też;-)
.o oprócz części charakteru... ale reszta jest suuperon jest cały miodzio![]()
MOj gin twierdzi ze nie mozna naturalnie gdyz mozesz zarazic dziecko !Infekcje nie pozwalają na naturalny poród? Ja miałam parę razy infekcje co brałam globulki dopochwowe, teraz mam spokój, ale w ciąży chyba mam tendencję do infekcji.

ja 162 cm tez gigantka jestem ahahahahaJa też drobniutka:-) 160cm:-)
Ja też z wielkich... 172NO a ja za to jestem wielka mam 1.75 a o wadze nie wspomne;/ Wolalabym byc drobniutka hihhi