reklama

Grudzień 2009

uhum u mnie Bartka zagonić do sprzatania to cud jakiś .. więcej przy tym pewnie szkody by było..
ale dzisiaj mu powierze umycie okna.. :-D bo mnie wczoraj tak siekło w krzyzu że ledwo chodze..
NIe no ja na mojego to nie moge narzekac bo nie dosc ze jak sprzata to naprawde sie wczuwa w role i robi to dokladnie :eek: , to jeszcze pogotuje obiadki ,kolacyjki i sniadanka ....baaaa nawet naczynia pozmywa na koniec ! Oczywiscie jak jest w domu !!:cool: Teraz ma pecha bo bedzie siedzial na stale a jak nie to napewno dlugo w domu ahahahha !!!!!

reklama
NO wlasnie do ciebie zapisalam number !!! Wiec why not ? zapodam ci esa zaraz po wizycie i dasz znac laska co by nerwa zas na mnie nie mialy ahahahahah !!!!!
no no ja mam nadzieje :P
NIe no ja na mojego to nie moge narzekac bo nie dosc ze jak sprzata to naprawde sie wczuwa w role i robi to dokladnie :eek: , to jeszcze pogotuje obiadki ,kolacyjki i sniadanka ....baaaa nawet naczynia pozmywa na koniec ! Oczywiscie jak jest w domu !!:cool: Teraz ma pecha bo bedzie siedzial na stale a jak nie to napewno dlugo w domu ahahahha !!!!!
pozazdrościc..
mi jeszcze o remoncie sprzed ponad tygodnia przypomina duza puszka farby stojąca w kuchni w kącie..:-D takie ten mój Bartek jest szybki..
jak strus pędziwiatr :-D
o dziwo w pracy go wychwalaja.. a w domu to jak ostatni osioł :-D i niezdara :-D a zawsze jak mu tak mowie to mi dopowiada
'ale kochana niezdara' :laugh2::laugh2::laugh2:

idę jeść obiad (ach, ta teściowa... za dobrze mi :laugh2:) i muszę zagonić mojego do sprzątania, bo od rana siedzi i albo TV ogląda albo gra... :confused2:
ja dzisiaj zarządziłam spaghetti bo już od dawna po mnie chodzi.. :-D ino zapomniałam sosu.. i musiałam do lubego dzwonic żeby po drodze z pracy zakupił..
ot lenia mam i nie chce mi sie mordowac nad czymś innym :P

idę jeść obiad (ach, ta teściowa... za dobrze mi :laugh2:) i muszę zagonić mojego do sprzątania, bo od rana siedzi i albo TV ogląda albo gra... :confused2:
NO moja tez sie dzisiaj popisała z tesciem :eek::eek::eek::szok::szok::szok:
Przywiozła mi sosik z podsmazanych grzybkow z cebulka ,cyckami z kury i smietanka !!!!!!!!!!!! ( stekalam im od miesiaca ze mi sie grzybow chce ,to pogodnila tescia co by chociaz dla mnie nazbieral ,jeszcze sama oczyscila i posmazyla wsio ,bo mnie plecki bola hahah )
No tylko ugotowalam makaron i niebo w gebie!!!!!!!!
MNIAM - zaraz zapodam sobie dokladke !

Ja się dziś wybyczyłam za wszystkie czasy- dawno tak długo nie spałam:-) Zaraz do pracy smigam a potem szybkie dokończenie pakowania i do mężusia jadę.
Oj mnie też czeka w poniedziałek mega sprzątanie- od lipca nasze olsztyńskie mieszkanie stoi puste- więc będzie co odkurzać;-) Ale moje kochanie przejęło odkurzacz od momentu kiedy tylko go kupiliśmy- chyba mu się te wszystkie bajery podobają;-) No i okien to ja w domku nie myje bo nie moja broszka, Misiek dużo lepiej sobie z tym radzi. Za to uwielbiam zmywać i prać, jakiś taki schiz mam, hehe.
Ale Wam zazdroszczę tych usg- ja ostatnie miałam połówkowe i teraz dopiero 13.10 mam wizytę- ale tez pewnie bez usg bo dawno nie byłam u mojego pana doktora. A on zawsze umawiał się ze mną na usg na wizycie. Kurcze, powinnam chyba częściej mieć te wizyty a tu dupa blada, za długie kolejki i nic się nie da zrobić:-(

ja tez ja tez :) dolaczam sie do gratulacji :) Imie wybrane?
No własnie nie wiem, byłam przekonana, że będzie chłopiec :) Mąż jak zobaczył to mówi "I kto będzie grał ze mną w piłkę :(" hehe mój Asior kochany. Marcin chce żeby była Hania albo Kasia a ja ... już sama się gubię :) teraz musimy troszkę pomyśleć :) Kurczę 10 kg mi przybyło od początku ciąży !!! Masakra :) no ale co, jak ja ciągle jem :) hehe zrzuci się później, teraz najważniejsze, że moja księżniczka się dobrze rozwija !!!
Dzięki dziewczynki za gratulacje !!! Kochane jesteście :) Ja jeszcze w pracy, jak wrócę to może coś skrobnę :) buziaki !

reklama
ja dzisiaj zarządziłam spaghetti bo już od dawna po mnie chodzi.. :-D ino zapomniałam sosu.. i musiałam do lubego dzwonic żeby po drodze z pracy zakupił..
ot lenia mam i nie chce mi sie mordowac nad czymś innym :P

ani mi nie mow ... juz mam takiego smaka ze szok !! ja robie bolonese z woreczka ale baaardzo je lubie i mariusz tez :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry