reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mniam ale bym zjadla barszczyku z uszkami a to jak sie karmi nie mozna ani troszke pierozkow pojesc wogole sie nie znam na diecie karmiacych matek:)?

no kapusty i grzybów nie można:-( ale moja mam jak bedzie je lepic to ma mi zrobić takie z mięskiem:-D
Barszczyk tez można wypić,rybkę zjeśc też, oby tylko nie smażoną ale w galarecie jak najbardziej. Ciekawa jestem jak z makiem ale z tego co pamiętam to przeciwskazan do maku nie ma:tak:

Zresztą każda z nas inną diete bedzie miała:tak: wszystko zależy indywidualnie od dzieciaczka, bo każde inaczej reaguje na to co mamusia je;-)

reklama
No i mam pomysła:tak:
Mea nasz moderatorze;-) utwórz nowy wątek co możemy jeść karmiąc dzieci, bedziemy tam wpisywac przepisy i nasze doświadczenia z karmienia.
Mi teraz łatwiej ale pamietam że jakAntka karmiłam miałam wiele wątpliwości i pytań, a tak to będzie na oddzielnym wątku:-)

no kapusty i grzybów nie można:-( ale moja mam jak bedzie je lepic to ma mi zrobić takie z mięskiem:-D
Barszczyk tez można wypić,rybkę zjeśc też, oby tylko nie smażoną ale w galarecie jak najbardziej. Ciekawa jestem jak z makiem ale z tego co pamiętam to przeciwskazan do maku nie ma:tak:

Zresztą każda z nas inną diete bedzie miała:tak: wszystko zależy indywidualnie od dzieciaczka, bo każde inaczej reaguje na to co mamusia je;-)

moim marzenie jest karmic jak moja kolezanka ze studiow ... w 3 miesiacu zycia synka zastanawiala sie czy moze zjesc jedna czy 3 lyzki bigosu ... zjadla jedna ale mlody nawet na to nie zareagowal !!!

no i se narobilam ... JA CHCE BIGOSU MOJEJ MAMY !!!

No i mam pomysła:tak:
Mea nasz moderatorze;-) utwórz nowy wątek co możemy jeść karmiąc dzieci, bedziemy tam wpisywac przepisy i nasze doświadczenia z karmienia.
Mi teraz łatwiej ale pamietam że jakAntka karmiłam miałam wiele wątpliwości i pytań, a tak to będzie na oddzielnym wątku:-)
Super pomysl bo ja to jestem zielona kompletnie:)

reklama
Do góry