reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:-D:-Dja poczekam na mojego............... takiej przyjemnosci to sobie nie odmowie,,,,, choc dzis mam ochote zadbac przedewszystkim o niego... a co-niech ma.... znajac go i tak mi sie odwdzieczy,,,,i to w taki sposob ze hohoho:eek::rofl2::sorry::szok::-D:-D

reklama
Ja przy Moim to dopiero od czasów ciąży nauczyłam się chodzić w spodniach z dresa i to w zasadzie tylko dzięki Niemu bo tłumaczył, że po co mam się męczyć w dżinsach jak dla niego jestem bardzo ładna i w ciuszkach po domu. Z racji, że mamy 2 pieski to szkoda ubrań normalnych no i teraz te remonty.

a mi maz wynalazl na allegro fajne dresiki /jedne z nike a drugie diadory/ bo stwierdzil ze w powycieranych starych nieatrakcyjnie wygladam /i ma w tym sporo racji/ a elegancko po domu to nie bardzo bo i ja sie mecze i malenstwo !! ale staram sie jak moge zeby byc zadbana, miec jakotakie wlosy /choc ukladac specjalnie mi sie ich nie chce/ i zawsze swieze fajne ciuszki :)

a jeszcze wam powiem ze bylismy w niedziele w galerii, troche pospacerowalismy i wogole ... i jak juz wychodzilismy to moj maz powiedzial mi cos co mnie zaszokowalo !! "wiesz kochanie jak jeszcze raz bede marudzil ze kupujesz sobie bluzeczke czy nowe spodnie to przypomnij mi te dwie laski /tu pokazal mi 2 babeczki w tym jedna w ciazy ciazy w starych szarych i czarnych dresach w poplamionych i naciaganych bluzach/ bo ty mimo ze gabaryty masz nieco wieksze wygladasz wrecz bosko!!"

a mi maz wynalazl na allegro fajne dresiki /jedne z nike a drugie diadory/ bo stwierdzil ze w powycieranych starych nieatrakcyjnie wygladam /i ma w tym sporo racji/ a elegancko po domu to nie bardzo bo i ja sie mecze i malenstwo !! ale staram sie jak moge zeby byc zadbana, miec jakotakie wlosy /choc ukladac specjalnie mi sie ich nie chce/ i zawsze swieze fajne ciuszki :)

a jeszcze wam powiem ze bylismy w niedziele w galerii, troche pospacerowalismy i wogole ... i jak juz wychodzilismy to moj maz powiedzial mi cos co mnie zaszokowalo !! "wiesz kochanie jak jeszcze raz bede marudzil ze kupujesz sobie bluzeczke czy nowe spodnie to przypomnij mi te dwie laski /tu pokazal mi 2 babeczki w tym jedna w ciazy ciazy w starych szarych i czarnych dresach w poplamionych i naciaganych bluzach/ bo ty mimo ze gabaryty masz nieco wieksze wygladasz wrecz bosko!!"
:-D słodziak z tego Twojego..
ja ostatnio wpadłam do METRO i znalazłam tam świetne bluzeczki takie niby obcisłe ale długie .. no i fajnie w nich brzuszek widac.. zakupiłam 4 i zapłaciłam 88zł.. :-D

Dobra Laseczki ja spadam spać bo rano nie wstanę:p
Mea a ja to dziennie wyglądam po remoncie jak piekarz;D Ale w przyszłym tyg już malowanko, więc będzie lepiej:p
Dobranoc:)

reklama
Do góry