Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy Moim to dopiero od czasów ciąży nauczyłam się chodzić w spodniach z dresa i to w zasadzie tylko dzięki Niemu bo tłumaczył, że po co mam się męczyć w dżinsach jak dla niego jestem bardzo ładna i w ciuszkach po domu. Z racji, że mamy 2 pieski to szkoda ubrań normalnych no i teraz te remonty.
a mi maz wynalazl na allegro fajne dresiki /jedne z nike a drugie diadory/ bo stwierdzil ze w powycieranych starych nieatrakcyjnie wygladam /i ma w tym sporo racji/ a elegancko po domu to nie bardzo bo i ja sie mecze i malenstwo !! ale staram sie jak moge zeby byc zadbana, miec jakotakie wlosy /choc ukladac specjalnie mi sie ich nie chce/ i zawsze swieze fajne ciuszki![]()
a jeszcze wam powiem ze bylismy w niedziele w galerii, troche pospacerowalismy i wogole ... i jak juz wychodzilismy to moj maz powiedzial mi cos co mnie zaszokowalo !! "wiesz kochanie jak jeszcze raz bede marudzil ze kupujesz sobie bluzeczke czy nowe spodnie to przypomnij mi te dwie laski /tu pokazal mi 2 babeczki w tym jedna w ciazy ciazy w starych szarych i czarnych dresach w poplamionych i naciaganych bluzach/ bo ty mimo ze gabaryty masz nieco wieksze wygladasz wrecz bosko!!"
Nie no ja też muszę mieć czyste ciuszki bo nie wyobrażam sobie chodzić w brudnych hehe![]()
ja mam głupi nawyk że jak robie obiad a rece czyms ubabrze to wycieram do spodni..ja przy tym jestem straszna ciapa i jak cos w kuchni robie to prawie na bank musze sie ufajtacwtedy dostaje przydomek "ksiezniczka fleja"
![]()
ja przy tym jestem straszna ciapa i jak cos w kuchni robie to prawie na bank musze sie ufajtacwtedy dostaje przydomek "ksiezniczka fleja"
![]()