reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam,
ja dziś w stanie fatalnym, zaraz opisuję i zapytuję czy którąś z Was to spotkało.
Mianowicie miałam w nocy i do tej pory to się utrzymuje, ale nie aż w takim stopniu, okropne bóle w klatce piersiowej. Normalnie jakbym miała stan przedzawałowy spowodowany długotrwałym stresem. Nie odczuwam tego jak naciskanie, napór dziecka, ten ból jest znacznie wyżej. Aż M się przejął, w nocy nie spał razem ze mną, rano już dwonił z pracy i każe mi iść o jakiegoś lekarza. Nawet pytał czy dziewczynom na forum się to zdarza (a jest raczej negatywnie do tego mojego pisania natawiony). Pomóżcie bo cierpię strasznie.

Czy to przypadkiem nie zgaga??? Ja wcześniej nigdy jej nie miałam i jak pierwszy raz dostałam w ciąży to myślałam, że coś mnie dusi w klatce piersiowej - między piersiami

Witam sie po dluzszej nieobecnosc.Widze ze temat jedzonka jest na topie:-).Moj kurs-lodowka jest dosyc czesty i musze sie pochwalic:zawstydzona/y:moja waga aaaaaaa za trzy kilogramy bedzie 90:szok:.ciezko nadrobic wszystko co pisalyscie ,ale z tego co pamietam to spora czesc z was musi lezec:-(Zycze wszystkim lezacym ,oby wytrwaly do terminu,napewno sie uda.Ja nic nie wiem na temat mojej szyjki,bo od pocztku nie mialam badania ginekologicznego i jak czytam o waszych badaniach to zaczynam sie martwic .Poza porannymi bolami pachwin(jakbym caly poprzedni dzien cwiczyla szpagat)czuje sie w miare dobrze.Nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie ,ze do porodu jeszcze duzo czasu .Chyba ostatnie miesiace beda sie dluzyc najbardziej.A mi juz sie marzy choinka , sniezek za oknem i dzidzia w ramionach :-).

ja już dobiłam 90 :confused2: 11 kg na plusie... chociaż jak wczoraj ważyłam się po wysikaniu rano to było 88, zatem nie wiem czy mi woda nie zalega bo opuchnięta jestem.

Ja jakoś nigdy zgagi w ciąży nie miałam
szczesciara...
ja ostatnio mam czesto, czasem caly dzien, kwasik straszny w przelyku i czlowiek sie lapie wszystkiego zeby pozbyc sie tego smaku, ale to starcza na kilka sekund i znow jest kwas
zauwazylam, ze od razu mam po smazonym, bardzo slodkim no a czasem mam ot tak caly dzien :)

reklama
Czy to przypadkiem nie zgaga??? Ja wcześniej nigdy jej nie miałam i jak pierwszy raz dostałam w ciąży to myślałam, że coś mnie dusi w klatce piersiowej - między piersiami
to nie zgaga, bardziej wyglada mi to na brak magnezu,
mialam bole w klatce na poczatku ciazy, plus czasem takie ataki jak podenerwowania mimo, ze powodu nie bylo i lekarka mowila, ze w ciazy magnez strasznie schodzi i od tego czasu biore codziennie

Do góry