reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
cholera jasna...
co sie dzieje a jeszcze poltorej miesiaca temu bylam jedyna lezaca...
i wcale was nie prosilam zebyscie podzielily moj los...
ehhh czemu dopiero w poniedzialek? to jeszcze kupa czasu nie zmieni sie nic do pon??

Kasiu ja też nie chciałam ale co poradzę. Jak wyszłam od lekarza to męzowi nie moglam powiedziec slowa aż się popłakałam. Dostałam Magnezin 0,5 by to ciśnienie jakoś stopować.

jejku nie zaciekawie z wami dziewczyny ale trzeba się przede wszystkim nie denerwować też mam dziś zły dzień dowiedziałam się ze mój tata ma mieć wycinane w czwartek płuco bo ma raka i że nie da się już go uratować jedynie co to przedłużyć życie staram się nie łamać ale jest ciężko teraz jeszcze do mnie to nie dociera jeszcze ale potem będzie gorzej:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
:-:)-( Przykre..

cholera jasna...
co sie dzieje a jeszcze poltorej miesiaca temu bylam jedyna lezaca...
i wcale was nie prosilam zebyscie podzielily moj los...
ehhh czemu dopiero w poniedzialek? to jeszcze kupa czasu nie zmieni sie nic do pon??

Oj Kochana ja od poczatku ciązy leżaca:-(

Cherie trzymam mocno kciuki!!!!!

Daffodill ja mam położyc się do szpitala po wszystkich swietych,no chyba zebedzie sie cos działo to wczesniej. Ale mówiąc szczerze to jak leże i wcale nie wstaje, nic w domu nie robię- czuję sie dużo lepiej.

jejku nie zaciekawie z wami dziewczyny ale trzeba się przede wszystkim nie denerwować też mam dziś zły dzień dowiedziałam się ze mój tata ma mieć wycinane w czwartek płuco bo ma raka i że nie da się już go uratować jedynie co to przedłużyć życie staram się nie łamać ale jest ciężko teraz jeszcze do mnie to nie dociera jeszcze ale potem będzie gorzej:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
przykro mi bardzo z powodu taty...az nie wiem co napisac....

Same złe nowiny :/ ja dziś tez musiałam zadzwonić do dżina bo chodze jak babcia zgięta w pół, nie moge się wyprostować :/ a , że nie mogę do Niej pojechać bo jestem u mamy w Siedlcach to powiedziała, że mam iść do szpitalowa bo taki ból jaki mam nie jest normalny. Mozliwe ,że mały jak się przekręcał pozrywał mi wiązadła z lewej strony, ale wtedy nie bolałoby tak przy siusianiu ....

ehh,

reklama

Bardzo smutne ale nie łam się. Mój wujek też ma raka płuc i to jakiegoś drobnoziarnistego ze lekarze nie chcieli go w ogole leczyc. Dawali mu 3 mce zycia ale wujek nie wiedzial o tym wszyscy mu wmowili ze jest dobrze i choroba ustala na chwile. Mimo ze on tego raka bedzie mial w calym organizmie to jednak teraz daja mu 5 lat zycia. Takze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. 3mam kciuki za tate.

Do góry