Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
\
Już napisałam:
- na czczo- 100
- po 1 h - 140
- po 2 h - 142
Jak ja dostalam skurczy porodowych wczesnm rankiem w lozku i powiedzialm o tym mezowi, to on obrocil sie na drugi bk i powiedzial, ze w takim razie on spi ile moze. stanie jak bedziemy mieli jechac do szpitala. Ot typowo chlopskie egoistyczne podejscie;-)wszystko mnie boli i mam biegunkę-to znaczy ciulowo
a teraz maluję paznokcie tak na wszelki W
chociaż mój mąż zabronił mi dzisiaj rodzić bo on chce się wyspać
WitamNim Was nadrobię to piszę co po wizycie u ginki
Nasza Kochana Córeczka waży 2.2kg) Ma się super, na usg łykała wody płodowe i mnie kopała co idealnie odznaczało się na moim brzuszku
) Wód płodowych dużo, tak więc super
Szyjka dalej długa, co prawda troszkę się skróciła, ale mówiła doktorka, że to na tym etapie ciąży normalne. I jest zamknięta. Maleńka ciągle główką w dół i nic nie zapowiada, że zmieni tę pozycję. Ma nisko głowusię dlatego tak idealnie czuję ją na pęcherzu
Ale po prostu jej tak wygodnie. Infekcji brak
![]()
Co do stawiania brzuszka powiedziała, że po pierwsze na tym etapie to normalne, jeśli stawianie nie jest bolesne i jak pomaga Nospa to nie trzeba się martwić. I też to stawianie w moim przypadku jest też dlatego coraz częściej bo Mała jest duża jak na moją figurkę, w dodatku ma taką a nie inną pozycję wyjściową i mogę to źle odczuwać na brzuszku. Po prostu mnie Mała uwiera![]()

Sawi jak wchodzisz na babyboom i klikasz na ustawienia to tam pokazuja ci sie wszystkie watki sledzone i przy kazdym jest taka niebieska strzaleczka, jak na nia klikniesz to pokaza ci sie wszystkie nowe posty od ostatniej wizyty. Jak tak wiem gdzie skonczylam.to jak to,mozliwe
czy wy jakoś zapamiętujecie strony na których zakończyłyście pisanie bądź czytanie....czy zapisujecie sobie bo ja za kazdym razem mam z tym problem i teraz zaczne zapisywać,chyba że macie inne sposoby:-)
Jak by u mnie dokarmiali w nocy za moimi plecami i to bez mojej zgody to bym chyba szpital ze zlosci rozniosla. Te plesniawki i potem czesto utrudnione ssanie z cyca to wlasnie przez te szpitalne butle. No chyba, ze maja jednorazowe.hehe bo podklady zajmuja najwiecej miejsca w torbie !!!
i ty juz jestes spakowana ?? bosz ja chyba jakas dziwna jestem ...
czytalam ze u mnie w szpiutalu /w rydach/ zabieraja dziecko na noc i w nocy dokarmiaja butla /ale ja jak bede miala pokarm to chce miec dziecko u siebie w nocy !! ciekawe czy mi sie uda !!/
no wlasnie ... musze sie wszystkiego podowiadywac jak teraz pojde do szpitala
Ja to wiem ze pierwsze kolory na jakie dziecko zwraca uwage to bialy czarny i czerwony ale przeciez bez przsesady to tylko jakis czas na takie zwraca uwage i nie mam zamiaru mu nic kupowac w stylu jakis mat czy naklejek bialo-czarno-czerwonych ... ogolnie mi chodzi ze jak kupujemy dla dziecka rzeczy to przeciez wszystko kupujemy kolorowe posciel itd... bo to ma sluzyc na dlugo.... przeciez i ma byc mu bajecznie i kolorowo....
dziekuje slicznie. no walsnie boje sie ze sie nastawiam i ze lekarz mi tu mowi o przygotowaniu sie bo w kazdej chwili moze sie zaczac a jeszcze sie okaze ze 2 tyg przenosze... teraz to czekanie dla kazdej z nas to jest najgorsze bo wszystkie im blizej tymbardziej pragna dzieciatka!
Kupujecie mleko początkowe do szpitala? u mnie każą przywozić...
Nie szkodzi :-). Ja już sama nie wiem. Zobaczymy co gin powie, bo chyba ten cukier powinien opadać po 2h a umnie jest prawie na tym samym poziomie.

Kochane jak to jest po porodzie, w sensie, że daja Nam malca na karmienie a co z przewijaniem ? w nocy trzeba samej wstać i przewinąc, umyć ?