reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tez slyszalam ze szklane sa lepsze dla dziecka..
ale mam 2 z aventu i nie zamierzam kupywac juz szkalnych...
mam nadzieje ze wystarcza bo i tak chce karmic pirsia..
i mam nadzieje ze moje mocne ragnienie i parcie psychiczne na karmienie piersia nam pomoga w tym zeby sie to udalo:)
Ja mam tylko jedną butelkę bo liczę, że i tak będę z niej podawać tylko herbatki albo Mój mleko Małej jak ja będę na uczelni.

reklama
ja mam wizyte za tydzien ... pewnie bedzie szybka bo w pon na oddzial wiec nie ma sensu robic badania co 3 dni !!

mi sie tez zdaje ze oni teraz czasem za bardzo panikuja !!! ale tez duzo robi to ze 50% babek jest leczonych fenoterolem ktory ma opoznic akcje skurczowe !!! efekt jest taki ze trudno potem o jakies porzadne skurcze porodowe i konczy sie porod cesarka !!! /ale to tylko moje zdanie !!/

ja w cubusie bylam i nic ciekawego nie mieli ;/ w H&M mieli tylko mniejsze rozmiarki ... ogolnie lipa ;/
ja mam w poniedziałek jak dotrzymam
a co do fenka to się z Tobą zgadzam
później jest problem z porodem

spadam laski na filmek o samej sobie skoro mąż nazywa mnie Garfieldem:-D

ja mówiłam, żebyś w monopolu skorzystała z przysługujących Ci praw.:-D:-D:-D
Tam mało moherowych beretów, a koledzy zapewne wpuściliby Cię bez problemów :-D:-D
Poza tym przed chwilką wróciłam z Twojego ulubionego sklepu - STER się zwie, byłam w Casto z panem witkiem co robi mi remoncik i skoczyłam do empiku i do sowy po ciasteczka-a teraz mam potężną zgagę- Pan Bóg mnie skarał za obżarstwo.
Wiem wiem zajarzylam dopiero jak Ci odpisala i sie niezle usmialam a no panowie nurki to z checia by mnie wpuscili :) Trzeba bylo na herbatke wpasc i te ciasteczka ze soba wziac :)))

a mi dzis taki moher chcial miejsca w mpk ustapic......... ale to taka staruszka byla ze byloby mi glupio..... i jeszcze jak odmowilam i powiedzialam zeby siedziala bo ja sie dobrze czuje i jade tylko 3 przystanki to sie obrazila i cos tam zaczela gadac ze niewdzieczna jestem......az sie kierowca odezwal i powiedzial jej ze to raczej dobrze powinno o mnie swiadczyc a nie zle.....:-)

smiac mi sie chcialo ale coz...az moja panienka zaczela mi tak skakac po brzuchu ze ludzie ewidentnie sie na moj brzuch przygladali....-no takich cudow juz dawno nie wyprawiala:-):-)

To ja miałam podobną sytuację:-D
Babcina mi ustepuje miejsca - to ja jej mówię, że postoję. To ta mnie siłą usadziła na siedzeniu i zaczęła prawić kazania, jak niebezpieczne jest stanie w autobusie w ciąży:szok:
Może ma przykre doświadczenia?

Wiem wiem zajarzylam dopiero jak Ci odpisala i sie niezle usmialam a no panowie nurki to z checia by mnie wpuscili :) Trzeba bylo na herbatke wpasc i te ciasteczka ze soba wziac :)))

Pana Witka ze sobą miałam, nie mogłam, poza tym Miśka musiałam odebrać z angielskiego- tak więc harmonogram napięty- ale następnym razem :-p kto wie:-D:-D

reklama
Do góry