reklama

Grudzień 2009

To jeszcze od typu figury zalezy, ja mam taką taka typowa ze najpierw mi dodatkowe kg w dupsko i biodra idą, a w brzuch i piersi później, tak samo jak pozbywam sie kg, z brzucha i piersi szybko schodzi no a nad dołem muszę dłużej pracować;-) Wiec z brzuchem po porodzie problemu nie miałam, za to walka z cellulitem była długa i niekoniecznie zadowalająca:-(
tak cellulit to uparty dziad, a niestety moj maz juz wie co to, sama mu kiedys wytlumaczylam gooopia :-D
coraz wiecej kuma, ostatnio zalapal rozdwajajace sie wlosy, niestety tez na moim przykladzie

a rozstepy? mialas ? wyblakly jakos? cos da sie z nimi zrobic?
moje sa na razie takie mocno fioletowe :zawstydzona/y:

reklama
a rozstepy? mialas ? wyblakly jakos? cos da sie z nimi zrobic?
moje sa na razie takie mocno fioletowe :zawstydzona/y:

Trzeba sie jeszcze jakies 2 miechy po porodzie smarować kremem, ja miałam dwa z boku i po jakims czasie wyblakły i praktycznie niewidoczne były, tzn ja je oczywiście widziałam:-D mąz się śmiał. Natomiast teraz przy tej ciąży znowu zrobiły sie one widoczne jak sie skóra naciągneła:-( Mam nadzieje, ze znowu wróca do niezauważalnego stanu;-)

Trzeba sie jeszcze jakies 2 miechy po porodzie smarować kremem, ja miałam dwa z boku i po jakims czasie wyblakły i praktycznie niewidoczne były, tzn ja je oczywiście widziałam:-D mąz się śmiał. Natomiast teraz przy tej ciąży znowu zrobiły sie one widoczne jak sie skóra naciągneła:-( Mam nadzieje, ze znowu wróca do niezauważalnego stanu;-)
tez na to licze... dwa rozstepy ... ja mam cala siateczke na boczkach i na biuscie niestety,
do tego mi pigment na jednym cycu wylal i jest brazowy :)
poczekam, moze to od hormonow i zejdzie a jak nie to ide z tym do dermatologa

Spadam ja, Antek w kucharza sie bawi ina ciastko i kawkę zaprasza do swojego pokoju:tak:
a pozniej mamy film ogladac "2010" :-) ciesze sie ze zdaże ten film zobaczyc przed porodem, pa pa i miłego wieczorku:-)

my nie mieszkamy z nimi!!! mamy swoje mieszkanko a ona tak robi jak do nas przyjdzie!!!
no to dobrze, bo juz myslalam ...ja tam nie mam oporow jak ktos chce zapalic ,albo wlazi w butach zwrocic uwage ,ze u nas sie nie pali albo, ze nie chodzimy w domu w butach...w koncu to moj dom i ja ustalam zasady:tak:
zycze zatem rzadkich odwiedzin :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry