reklama

Grudzień 2009

Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!
i bardzo dobrze ja też się wybieram już od kilku tyg. i jakoś dojśc nie mogę ale dziś posiedziałam troszkę na dworku i troszkę nosek mam czerwony
jutro jak będzie ładnie to też sobie posidzę i popracuję nad swoją opalenizną

reklama
Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!

Ja już byłam kilka razy u fryzjera, bo strasznie szybko włosy mi rosną:-),też palnuje solarium i może jeszcze jakieś zabiegi przed powrotem do pracy. Trzeba sobie jakoś podnieść samoocene i humor, bo jak patrze na mój brzuch to płakać się chce:wściekła/y:Niestety brak sił na jakieś intensywne ćwiczenia:no:

Ja już byłam kilka razy u fryzjera, bo strasznie szybko włosy mi rosną:-),też palnuje solarium i może jeszcze jakieś zabiegi przed powrotem do pracy. Trzeba sobie jakoś podnieść samoocene i humor, bo jak patrze na mój brzuch to płakać się chce:wściekła/y:Niestety brak sił na jakieś intensywne ćwiczenia:no:
kochana czy ty z tego Konina w Wielkopolsce w sumie to nie wiem czy jest jeszcze inny) bo ja też z Konina:-)

Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!

Moj ma tez takie drzemki:tak:no chyba ze jest ciepelko i idziemy do wozka to spi wiecej:tak:najdluzsza nasz drzemka to 3 godziny ale to nie zawsze:no:
:ninja2: Hmmm ...

Hello! Jam tu powróciła! :ninja2:: )

Witamy:-)

Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!

moja Bźdzągwa nawet 5godzin dziennie...4 to minimum :tak: najczęściej pod rząd :tak: ...zdarza się w 2 ratach :tak:

U nas są raczej dwie drzemki ok. 10 lub 11 (1,5 godziny lub jak jest spacer to nawet 2 lub 2,5 h) a ptoem o 16 ( 30 minut a jak jest spacer to godzina lub 1,5h).

reklama
Dzięki za wszystkie odpowiedzi w kwestii drzemek dziennych :-).
My mamy ok 10.30 potem 14:00 i potem 17:00- spanie nocne ok. 20:00. Widzę, że wasze dzieciaczki różnie- jak to u dzieci ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry