Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co do ''zmierzchu'' to polecam ''Intruza'' tej samej autorki : ) równie gruba książka jak poprzednie![]()
Jeśli chodzi o 5 część to przetłumaczona jest tutaj:
E-booki - Midnight Sun pl - BlairW - Chomikuj.pl
No niecała tylko 12 rozdziałów które przeciekło : ) a potem autorka sama umieściła je na swojej stronie ...Historia oczami Edwarda : )

Intruz interesujący
Z tym przeciekiem były jajca, bo Meyer miała zrezygnować z pisania tej części po przecieku, ale chyba perspektywa zarobienia mnóstwa kasy była większa ;-)
Nie wiem, czy moja siostra (największa fanka sagi) nie ma 15 części....miałam na kompie, to mi T skasował;/;/
Dałam Alusiowi na noc Bebilon 2 z kleikiem i obudził się o tej samej godz co zawsze;/ Nie wypil nawet pół butli i śpi dalej...
Pogoda do bani;/ nie pada jak na razie u mnie, ale wieje i pochmurno cały czas. W prognozie mówili, że popołudniu ma padać ;/
To nie perspektywa kasy ją zmusiła a zobowiązania wobec wydawnictwa![]()

o i teraz wszystkie zabawki leżą na podłodze, no co za urwis 

Jestemy
Mój A się wku*wił i wparował do pokoju,( bo Aleks zrobił z dwie kupki i nie miałam jak go przebrać), zaczął krzyczeć, że to skandal, że z czteromiesięcznym niemowlakiem musimy czekać tak długo, że może się odwodnić i nie ma jak go przewinąć. Wszyscy w szoku, że ktoś raczył im uwagę zwrócić, lekarka zaczęła go przepraszać i powiedziała, żebym go przewinęła. Odrazu sprawdziła jak kupka wygląda(żółty śluz z pomarańczowymi grudami), sprawdzili mu temperaturę i dali czopka z paracetamolem.

godzin przed nami!!!!! Aleks dostał drugą kroplówę i zasnął.

MEA,AGA jak tam u was sprawy sie maja?Widze ze u was tez sie zaczyna,mam nadzieje ze wody w domu nie macie...O dziwo i u mnie w piwnicy sie pojawila![]()