Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I co ona zaproponowala?Nic nie poradzila?
Ja nie wiem jak mam zaczac ale zaczne
Rozmawialam juz niejednokrotnie z GEORGINA i ona strasznie teskni za rozmowami z nami:-(i powiem ze mnie to wcale nie dziwiprzez ten czas zrzyla sie tu z nami i teraz jest jest smutno nie mogac z nami dzielic sie swoimi radosciami,smutkami
jest jej przykro i bardzo przeprasza za to co kiedys zrobila (nie nam),ja prosze,dajmy jej druga szanse,nie musimy przeciez udostepniac wstepu na zamkniety ale przeciez to forum jest dla wszystkich wiec...ta ktora nie bedzie chciala,nie musi zwracac na nia uwagi...nie badzmy takie,dajmy jej mozliwosc pisana z nami...
JA JESTEM ZA TYM ZEBY WROCILA A WY?????
szkoda mi Danielka.no co za cwaniaczek,blisko mamusi to mu pasi:-)Wyżynanie zębów można porównać do przyśpieszania wzrostu u dziecka- czyli się nie da
Ja dzisiaj bawiłam się chustą i mam problem - młodemu tak podpasowała, że aż poszłam z Nim w niej do sklepu
Ale się ludzie gapili! a jak młodego zaczepialiA on ?
Radocha od ucha do ucha bo nakitrał sobie w chuście swoje ulubione 2 zabawki + smoczek![]()
Fajna sprawa i tylko metr luzem mi chusty został! zastosowałam podwójny krzyżakto chyba koala ?
![]()
brawa dla Danielka za amciu amciu no i oczywiscie za samodzielne siadanko:-)łobuz jak zjadł o 17 jabłko, tak mleko zjadł dopiero o 5:30. wtrąbił 150 ml, nie wiem czy mój mąż ma rękę do karmienia czy był po prostu taki głodny. bo o 23 był wrzask i jego słynne "ma ma ma ne ne ne"...
i skubaniec NARESZCIE się sam obraca na brzuszek :-) i sam siada.
dziewczyny, jak pomóc zębom się wyrżnąć? bo od ponad miesiąca się zatrzymało na białych kreseczkach i nic nie rosnąszkoda mi Danielka.
Mea, myślisz, że wymioty na ząbki mogą być? Ja się z tym do tej pory nie spotkałam, Stasiek bardzo dobrze przechodził wychodzenie ząbków, Franek przy pierwszych dwóch miał gorączkę, ale chyba nie wymiotował wtedy.
Gorączki wysokiej już nie mamy. Lacido baby przemyciłam w mleku modyfikowanym, a to dlatego, że FRANEK ODMAWIA PIERSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, ja nie chcę jeszcze kończyć karmienia, co robić?

hej dziewczynki
Mam dzis dobry humor bo Antos przespal cala noc i goraczki juz nie ma:-) tak sie zastanawiam po czym to moglo byc...moze faktycznie na zabki...
A druga sprawa ktora poprawila mi dzis humor to taka ze moj maz moze w przyszlym tyg juz zmieni prace,wiec lepiej by nam sie zylo:-)na razie na mies probny a jak sie sprawdzi to juz stala umowa. Nawt nie wiecie jak sie ciesze,bo do tej pory niby pracuje ale to sie tylko tak nazywa.Siedzi w domu bo w firmie pracy brak a wyplata jest wtedy jak popadnie,raz na poczatku mies a raz na koncu i nigdy nie wiadomo na czym sie stoi. Kurcze trzymajcie kciuki zeby wypalilo.