fikusek1988
Mama Alanka:)
lanjaa przupomnialas mi ze tez mam taki rowerek
ale teraz stoi w piwnicy bo jak urrodzilam Alana i wstawilam lozeczko to juz nie bylo na niego miejsca u mnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakos sie nie boje![]()
Nie ma problemu i tak spaliłabym z moją przemianą materii w ciągu tygodnia te wasze kg :-)MArzka możesz i ode mnie skubnąć...chociaż tyci...:-)
Nie ma problemu i tak spaliłabym z moją przemianą materii w ciągu tygodnia te wasze kg :-)
Kochana to blagam wez ode mnie troche naprawde! JA CI ZE 20KG ODDAM I BEDE JUZ SZCZESLIWA![]()
Żeby to się tak dało to i ja i wy byście się nie męczyły z tymi dietami paskudnymi :-)
ja teraz przed okresem i tez jestem wiecznie glodnaprzyznam ze od soboty taki luz sobie dalam ze boje sie stanac na wage.. po glodowce zaczelam sie obzerac normalnie...
a mąż mi nie ułatwia jak np pizze przywiezie to jak tu się nie poczęstować
sama się stram słodyczy nie kupować ale jak dłużej nie ma to on kupi
No mi też jakies 15 kg możesz wziąć...Dafii nie głoduj to nic nie daje a potem się tylko rzucisz na jedzenie.Wiem że łatwo mówić, sama się naczytałam o odchudzaniu wiele ale jakoś brak mi wytrwałościa mąż mi nie ułatwia jak np pizze przywiezie to jak tu się nie poczęstować
sama się stram słodyczy nie kupować ale jak dłużej nie ma to on kupi
![]()
Najbardziej mnie dobija że strasznie mi samoocena spadła z tego powodu (już dawno).Niby kupie sobie coś fajnego do ubrania i się cieszę że ładnie wyglądam ale jak zobaczę swoją szwagierkę albo moją siostrę to mam ochotę zniknąc, czuje sie okropnie gruba...one po 50-parę kilo mają:-(