O jej ale sie usmialam))) Jeszcze zgagi brakowalo...Ale fajnie nam sie tematy poplataly- tesciowe i zatwardzenie.Pasuje jak nic![]()
Moze to jakis skutek uboczny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jej ale sie usmialam))) Jeszcze zgagi brakowalo...Ale fajnie nam sie tematy poplataly- tesciowe i zatwardzenie.Pasuje jak nic![]()
![]()
O jej ale sie usmialam))) Jeszcze zgagi brakowalo...

ha ha haAle fajnie nam sie tematy poplataly- tesciowe i zatwardzenie.Pasuje jak nic![]()
![]()

mozliwewielkie gratulacje synka ale waga to jakaćWitam mamuśki:-)
Jestem już po usg 3D:-):-):-)
Okazało się że noszę jakiegoś olbrzyma w brzuchuSynek waży już 688g!!!! Z wszystkich wymiarów wychodzi że to już nawet 25 tydzień!!! I termin na 29 listopada!;-) A zatkało mnie jak się doktor zapytał czy może miałam krótkie cykle owulacyjne:-) Skąd mam wiedzieć jak już drugi raz udało się za pierwszym podejściem:-)
Wszystko oczywiście dokładnie sprawdzone, serduszko, brzuszek i mózg:-)
Tylko uparciuch cały czas się zasłaniał rączkami i doktor nieżle "trzepał" moim brzuchem żeby gamoń wziął te ręce! Ale w końcu dało się zrobić zdjęcia więc zaraz wkleję do albumu!
Kopciuszek trzymam kciuki:-)
ale ważne ze wszystko jest wporządku i ze sie rozwija prawidłowokochana mnie sie wydaje ze jeszcze wszytsko przed nami, jak nam brzucholki wywali na maksa to i pojawia sie zaparcia, jak macica zacznie jelita uciskac. Ja tez puki co nie mam, ale cicha nadzieje jest ze moze w ogole nie bede miala (w co wątpie) bo to przerąbane jest...Na zaparcia jabłuszka, suszone śliwki no i mineralkaSzwagierce pomogły, a mnie jakoś zaparcia ominęły.
Witam mamuśki:-)
Jestem już po usg 3D:-):-):-)
Okazało się że noszę jakiegoś olbrzyma w brzuchuSynek waży już 688g!!!! Z wszystkich wymiarów wychodzi że to już nawet 25 tydzień!!! I termin na 29 listopada!;-) A zatkało mnie jak się doktor zapytał czy może miałam krótkie cykle owulacyjne:-) Skąd mam wiedzieć jak już drugi raz udało się za pierwszym podejściem:-)
Wszystko oczywiście dokładnie sprawdzone, serduszko, brzuszek i mózg:-)
Tylko uparciuch cały czas się zasłaniał rączkami i doktor nieżle "trzepał" moim brzuchem żeby gamoń wziął te ręce! Ale w końcu dało się zrobić zdjęcia więc zaraz wkleję do albumu!
Kopciuszek trzymam kciuki:-)
no na szczescie wszytsko sie dobbrze skonczylo, tzn na nospie, bo u mnie na fenoterolu, jest fatalnie delire mam normalnie heheCześć dziewczyny! Ale się wczoraj strachu najadłam.:--
-( Zaczął mnie w pracy brzuch boleć, w okolicy pępka. Miałam problem się wyprostować. Potem brzuch mi stwardniał. Po chwili zmięknął i za chwilę znów stwardniał. I tak na zmianę. Pojechaliśmy z M na Izbę do Szpitala. Podpięli mnie pod KTG, lekarz mnie zbadał i dostałam No-spę w 4 litery. Całe szczęście, że to nie było nic złego. Prawdopodobnie jakaś kolka. Też od pewnego czasu mam problem z wizytami w pewnym miejscu. Położna się śmiała, że z naszej małej straszna wiercipięta.:-)
Ze skurczami lekarz wczoraj powiedzial, ze jesli tak pulsuje przez 2 godziny to jest niedobrze ale tak od czasu do czasu niereguklarnie to moze byc.Cześć dziewczyny! Ale się wczoraj strachu najadłam.:--
-( Zaczął mnie w pracy brzuch boleć, w okolicy pępka. Miałam problem się wyprostować. Potem brzuch mi stwardniał. Po chwili zmięknął i za chwilę znów stwardniał. I tak na zmianę. Pojechaliśmy z M na Izbę do Szpitala. Podpięli mnie pod KTG, lekarz mnie zbadał i dostałam No-spę w 4 litery. Całe szczęście, że to nie było nic złego. Prawdopodobnie jakaś kolka. Też od pewnego czasu mam problem z wizytami w pewnym miejscu. Położna się śmiała, że z naszej małej straszna wiercipięta.:-)
kochana mnie sie wydaje ze jeszcze wszytsko przed nami, jak nam brzucholki wywali na maksa to i pojawia sie zaparcia, jak macica zacznie jelita uciskac. Ja tez puki co nie mam, ale cicha nadzieje jest ze moze w ogole nie bede miala (w co wątpie) bo to przerąbane jest...