Ciesze się,że nie tylko mój mąż jest ciężarny:-)
Co do kanapek to wszystko jest do zrozumienia ale ja muszę mu do pracy cały chleb wysmarować a to trochę czasu zajmuje
no i niestety z mojej ręki smakuje lepiej więc robię mu za każdym razem
Co do kanapek to wszystko jest do zrozumienia ale ja muszę mu do pracy cały chleb wysmarować a to trochę czasu zajmuje

no i niestety z mojej ręki smakuje lepiej więc robię mu za każdym razem

i nawet wyszukala sobie jakas plamke, bo dzieciom pani dr daje plomby rozowe albo niebieskie z brokatem! a jak ona sama mowi, jest na etapie blyskotek:-)
więc w nocy zasypiam około 1-2 budzę się koło 6 i zasypiam od 9 do 11

Jestem poprostu wściekła. Otóż blisko 3 tyg. temu przyjechala do nas moja teściowa. Do tej pory żyłam z nią w super stostunkach, aż do wczoraj... a właściwie do dzisiaj. Wymysliła,że zabierze mnie do siebie żebym odpoczęła. Ja owszem chciałabym odpocząć ale od niej... Miła jest kobieta, uczynna ale zagłaszcze kotka na śmierć!!!!! Nie to mnie jednak wkuryyło. Wkurzyła mnie postawa mojego M. A konkretniej, dokładnie wie,że za chiny z nią nie pojade a chodzi i podśmie****ki robi,że ja nie chce ze to ze tramto ze sramto! A ze moja teściowa jest dość obrażalska to jej reakcji nie musze opisywać ( niby wszystko ok ale odpowiada półsłówkami). Myślalam,że udusze mojego M za te jego głupie teksty!!!! Wściekła jestem jak nie wiem, normalnie jak ktoś podejdzie za blisko to chyba pogryze