Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

AsiA_rem a gdzie zdjecia?![]()

Co kilka dni się mierzę....

Ale na szczęście temp. jest w normie- 36.87C....

W sumie to ja się mierzyłam 2 lata z przerwami.....

. Jeden problem: malo pije a w ciazy jeszcze mniej. No nie chce mi sie i juz. Nie smakuje mi picie.
I alergia jakby mniejsza, albo sie przyzwyczailam...
ja też się dziś strasznie martwię - mam brązowy i kleisty śluz, zadzwoniłam do mojego gina i kazał koniecznie dziś się pokazać.. a wymiotuję dziś niemiłosiernie... miałyście coś takiego? Może mnie któraś uspokoi, bo ja mam najczarniejsze myśli... a jeszcze wczoraj znajoma straciła 6-tygodniową ciążę z powodu opryszczki(
ale mam dołaaa... :--
-(
Koniecznie bierz Duphaston!To dla podtrzymania ciąży (progesteron), a jak zaczęłaś plamic tym bardziej (czyli,że prawdopodobnie spada..)!Dziwi mnie tylko na jakiej podstawie lekarz wypisał Ci od razu Duphaston?Ja zrobiłam sobie badanie progesteronu-i na podstawie wyniku zdecydowałyśmy z ginką, że gdyby coś się tam działo mam zaczac brac Luteinę (to też progesteron, ale "dowcipny").Jak masz plamienie..to powinnas wypoczywać a najlepiej leżeć-to rady mojej ginki:-)
A Wy jaki macie progesteron? Ja w 3 tygodniu miałam 13,9...
W ogóle to ja z tych NPR:-)i mierzę cały czas temp,żeby wychwycić..tfu tfu...nieprawidłowości jak najwcześniej..to może uratować ciąże!
Progesteronu nikt mi tu niestety nie sprawdzi bez jakichs wybitnych wskazan
Bo chyba większość kobiet podświadomie chce mieć corki- kokardki, sukieneczki itd.

Jeszcze troszkę grudniówek dojdzie, więc poczekajmy tak 3-4 tygodnie, a potem stwórzmy swoją własną grupę i będziemy pisać na wątku zamkniętym- będzie bardziej rodzinnie i nikt nie będzie miał do nas dostępu ;-)