Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, byle do grudnia spokojnie i bez mdłości

mnie też by się taki zapał przydał.Ale dziś mam roboty, zabrałam się za Oskara pokój- połowę gratów wywaliłam
Od razu więcej miejsca
A zaraz będę robić kuchnię- pranie już się robi, a na obiadek zrobię placki ziemniaczane ze świeżych ziemniaczków![]()
![]()
Dziś mam mega zapał do roboty, ale idzie mi to wolno.
Wygląda na zapalenie, a robiłaś posiew? Jeśli nie, to zrób koniecznie, będzie wiadomo czym Cię leczyć.A dokładniej to liczne bakterie, związki nitrowe, osad-krwinki białe i osad-krwinki czerwoneczyli jak na moje to nieciekawie, ale fachowcem nie jestem
![]()
To prawie tak jak u mnie. Na początku będzie ciężko, ale później będą się trzymać razem. :-)
Ja mam termin na 1 grudnia, ciesze się ogromnie!
To nasza druga dzidzia, mamy już córcię Isabelle,która w maju będzie miała roczek,wiec mała różnica miedzy dzieciaczkami
oj jak mnie spanie łamie w pracy ale do 15 juz niedaleko,
coś bym zjadła ale nie wiem co, ehhh 
Od tygodnia wiem, ze jestem w ciazy. Aktualnie jest 5 tydz. Staralismy sie z mezem od wrzesnia. Aktualnie mieszkam w Szkocji. Od grudnia 2008 udzielalam sie na forum ''Staraczki 2008'' a potem na ''Staraniach-watpliwosciach'', gdzie poznalam wspaniale dziewczyny, na ktore zawsze moglam liczyc
. Mam nadzieje, ze i z wami bedzie super;-)