Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Martuska Dzieki Bogu ze z dzidziusiem wszystko ok ! Pewnie niezlego stresa przezylas!Co do imienia Joanna hahahah ,wiesz mi przez 27 lat zycia tez juz sie opatrzylo to imie
. Co do opryszczki ja to dziadostwo wyleczylam jeszcze przed ciaza ,ja i moj synek ,caly czas mielismy to jedno schodzilo drugie wychodzilo ehhhh ,zaleczylam to heviranem ( synek tez wybral ) i odpukac przeszlo.Tylko ze raczej tego nie mozna brac w ciazy
. Choc tydzien temu ,wylazlo bardzo male ,pewnie dlatego ze w ciazy organizm jest bardziej oslabiony.Mam nadzieje ze wiecej tego juz nie bede miala
.
Co do wagi dziewczyny ,ja jak narazie kilogram na plusie !!! Ale czuje sie caly czas pelna ,ciezka ....a waze 51 kg ( 1 na plusie ahhah ) przy wzroscie 164 cm.Moze dlatego ze zawsze bylam mala i drobna ! teraz z tym jednym kg czuje sie jak slonica doslownie.A jak sie szybko mecze uuuuuu !!!
27 wizyta cholera jak ten cholerny czas sie dluzy z wizyty do wizyty ehhhhh !
;-)Natalka powiadasz?Cześć Dziewczyny. Jestem w 12 tc. i narazie odpukac nie mam takich problemow jak np. Matruska. Życzę Ci Słonko jak najwięcej zdrówka no i oczywiście aby Dzidzia była zdrowa. Co do okresleni płci w PL to najczęściej są to okolice 20 tc. Jeśli oczywiście Dzidzia będzie na tyle łaskawa,żeby się dobrze obrócić.
Martuska- nie tylko Ty masz problem z imieniem dla Maleństwa.
U mnie na początku miał być Cyprian i Anastazja. A teraz skłaniam się ku Zuzannie i Miłoszkowi.
Jeśli masz termin na 1.12 to jeśli będzie dziewczynka daj jej na imię Natalka. Będzie miała urodziny i imieniny w jednym dniu (no i będzie moją imienniczką)
Pozdrawiam Cię serdecznie![]()

Zobaczymy, troche tych Natalek juz bylo i w rodzinie kuzynka ma Natalke ale kto wie kto wie;-):-)
Trudno mi wyobrazic sobie ich reakcje, ale nie czas zeby o tym myslec. Przed nami 1770 km do pokonania, spotkania z Rodzinka, morze, plaza, gofry.... :-):-)
Mi tez jeszcze nic nie przybylo... ale pewnie za dwa tygodnie wroce tu do Was wieksza.... Mam 175 cm wzrostu i 62 kg zywej masy
Przytylo mi sie przed samym zajsciem w ciaze i tak sobie mysle ze chyba to pomoglo ( wczesniej mialam znacznie za male BMI ). U mnie brzuszka jeszcze nie widac, tyko talia jakby mniej wcieta...

Wlasnie wyczytalam,ze moja Fasolka ma juz pewnie jakies 5-6 cm. Szok jak szybko rosna te nasze skarby. Wierzyc mi sie nie chce, ale sprawdzilam w kilku zrodlach i jak byk napisane-11 tydzien ciazy- 5-6 cm!!