Weszłam na allegro-dzięki Wam:-)I rzeczywiście-sporo fajnych ciuszków ciążowych!!!Nawet używane za grosze można dostać firm produkujących ubranka dla przyszłych mam:-)Upolowałam sweterek NIVENA za 20zl!(normalnie kosztuje coś w okolicach 100-130zl)Poza tym znalazłam cudne tuniki-kimona..i sweterek cardigan-naprawdę ładny i do tego cashmirowy!!Nie wiem czy tu linki mogę wklejać-ale chciałabym sie z Wami podzielić-może którejś też sie spodobają te ciuszki..Sa tanie, ale jakościowo widac,że dobre i z dobrych materiałów (cashmir, bawełna) przeszukałam wczoraj prawie kilkadziesiąt stron!:-)
Ostatnio mam fazę na kanapki z sałatą, pomidorem, cebulka i ogórem(wiem,że lepiej nie łączyć..ale ja tak uwielbiam!)..tak sie ciesze,że w końcu mogę coś jesc!Ale waga..znow spada..już ważę 58,1kg-coraz mniej (przy wzroście 165-waga wyjściowa prawie 65kg)Czuję sie jak szkieletor..nie wiem gdzie u mnie te kg..może w kościach?;-)
Kochane jak te pasy ciążowe się nosi?Ja w ogóle spodni nie noszę, tylko sukienki i spódnice i tak myślę,jak można to ze sobą połączyć(spódnica, pas bluzka)?Macie jakieś sprawdzone, tanie dobre pasy?
Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj bardzo źle spałam..brzuch mnie tak uwierał-jakbym miała nie wiadomo jaki!!!Pomogło jak upchałam kołdry między nogi..musze teraz tak zasypiać, z włożona poduszką między nogi..a co będzie potem?:-)