reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Kobietki ja tez robie zakupy na allegro ,a co do ciazowych ciuszkow mozna fajne rzeczy wylicytowac ,wiec nie ma co ,ja tam zadowolona jestem bardzo.Gdyz w ostatnim czasie kupiłam sobie juz kilka fajnych rzeczy ciazowych za `120 zł ( z przesyłka ) 3 pary spodni i sukienke.
Dzis doszła do mnie ta sukieneczka ....jest sliczna :) Całe lato w niej przebiegam gdyz na brzuszku jest materiał który sie bardzo rozciaga ,reszta to len :)
[URL="http://img195.imageshack.us/my.php?image=sukienkad.jpg"] [/URL]

2411magdalenka Witamy z nami ,pewnie ze na głównym watku lepiej ;) - w grupie razniej .

Ja mam dokładnie tę samą kiecunię w dwóch kolorach :-) Nosiłam je w poprzedniej ciąży i masz rację, są kapitalne na ciażę :-D Kupiłam ją za bagatela 40zł szt na rynku ;-)

reklama
lastrada , Marzka283 Dziewczyny ciesze sie bardzo ze wam pomogłam !!!! :tak:;-)

Georgina
ciesze sie ze kieca ci sie podoba .

Reve no patrz nie dosc ze w grudniu dzieci nam sie urodza to jeszcze bedziemy smigac w ciazy w takich samych ciuszkach ahahaha ! Ja tez jestem bardzo zadowolona z kiecki i załuje ze nie wygrałam jeszcze jednej w innym kolorze bo tez licytowałam ...ta kupiłam za 16,90 ( z przesylka) Wiec jeszcze bardziej jestem szczesliwa.

Reve no patrz nie dosc ze w grudniu dzieci nam sie urodza to jeszcze bedziemy smigac w ciazy w takich samych ciuszkach ahahaha ! Ja tez jestem bardzo zadowolona z kiecki i załuje ze nie wygrałam jeszcze jednej w innym kolorze bo tez licytowałam ...ta kupiłam za 16,90 ( z przesylka) Wiec jeszcze bardziej jestem szczesliwa.

Taaa i w domku biegają dwa Patryki ;-);-);-)
Tylko rozmiary sukienek się nie zgadzają, bo moja jest jak na słonika hehe
Ja mam białą i brązową :-)

Ja mam usg na 12,00 no i juz zmierzą przezierność i zbadają obecność kości nosowej. Przynajmniej trochę się wyjaśni- mam nadzieję że oczywiście bedzie wszystko w normie

A mi babka nie mówiła co będzie na drugiej wizycie. Ale skoro to będzie 12 tydzień to może akurat to co u Ciebie?

A mi babka nie mówiła co będzie na drugiej wizycie. Ale skoro to będzie 12 tydzień to może akurat to co u Ciebie?

Ja będę miała równo w 13 tyg więc raczej bede miała te badania, ale lekarze często nie mówią o tym co wykonują, by nie denerwować mam. Mój jak mu się zapytałam kiedys, czy bedzie robił przeziernośc karkową, odpowiedział mi,ze juz zrobił i pokazał wyniki mówiąc: brak wiadomości jest dobrą wiadomością :-)

Ja będę miała równo w 13 tyg więc raczej bede miała te badania, ale lekarze często nie mówią o tym co wykonują, by nie denerwować mam.

O tak, jak nic nie mówią tzn że wszytsko jest dobrze:tak:
I mi wczoraj zrobił, ja pytalska jestem więc powiedzial ale oznajmił ze o szczegółach nie musi opowiadać.
No i racja, ja też wszystkiego wiedzieć nie muszę, w końcu ginem nie jestem
Ale powiem Wam że teraz spokojniejsza jestem, może dlatego, że kolejna ciąża i dużo juz wiem;-)

Sluchajcie, czy to prawda, ze przed USG trzeba wypic litr wody?
Ja tez nigdy o tym nie słyszałam :szok:,a drugi raz chodze w ciazy i juz tych usg troszke miałam.

Mój jak mu się zapytałam kiedys, czy bedzie robił przeziernośc karkową, odpowiedział mi,ze juz zrobił i pokazał wyniki mówiąc: brak wiadomości jest dobrą wiadomością

Moj tez mi nie powiedzial co bedzie na nastepnej wizycie ,jednak ASIA mimo ze mam zakaz czytania pierdół w internecie od swego gina ,i tak siada i czyta ,wiec wyczytałam ze mniej wiecej w terminie 11- 13 tydzien robi sie badania przyziernosci wiec pewnie i ja teraz bede miała je robione 27 maja !

reklama
Ja już dobry rok czasu, a może dwa..nie kupowałam nic w sklepie tylko w ciuszkolandach..no a teraz, chociaż na ciąże chcę mieć parę tanich-ale nowych ciuszków:-)Na allegro są naprawdę konkurencyjne ceny i cieszę się,że w końcu będę miała kilka rzeczy nowych i ładnych:-)Zarobiłam na portretach i teraz szaleję:-)Na razie limit wyczerpany..potem zostanie kupno fajnego grubego jesiennego swetra na wrzesien:-)koniecznie z wielkimi guziorami!:-D
Tak zieleń to mój kolor-wszelkie ciepłe i miętowe odcienie:-):-D
Joasiu!śliczna kiecunia!

Ostatnia edycja:
Do góry