Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niby tak, ale my rodzimy jeszcze w tym roku
wiesz co na razie oglądam, ale tak jeszcze konkretnie na cos sie nie decysuje, fajne to łóżeczko, tylko ja chciała bym coś w ciemniejszym kolorzeMarta ja sie zastanawiam nad modelem Peg Perego Duette SW.Podobno miesci sie do Mercedesa A klasy a ja takiego mam wiec chyba nie bedzie taki wielki a i czytalam kilka pochlebnych opini
Masz juz upatrzone łózeczko bo mi wlasnie brat obiecal zebym wybrala do 1000 dwa to on zaplaci no i zastanawiam sie nad tymi ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII SOSNA+SZUF+MAT G-P-K (691578404) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz co ja nie chcialam drogiego wozka, poniewaz te wymyslate sa straszne w prowadzeniu, manewrach, ze o wlozeniu tego do auta nie wspomne
Poza tym to sa ciezkie wozki i na dluzsza mete kiepsko bedzie z ich prowadzeniem i uzeraniem sie. Dlatego chcialm wozek zwrotny, na pompowanych kolach, ktory bedzie dobrze sie prowadzil, a przy tym bedzie wygladal i malo kosztowal, bo jak dzieci zaczna siadac to napewno kupimy duzo lzejsza spacerowke typu parasolka.
Kupilismy wiec wozek Tako to masz linka Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
kosztuje ok 1100 - 1200 zł. Ja kupilam uzywany od innej mamy blizniakow i ona tez radzila, zeby potem zmienic na spacerowke, bo to bardzo ulatwia zycie![]()
Mogę zadzwonić do lekarza, ale on przez telefon nigdy nic nie doradzi zawsze karze przyjechac i to prywatnie a ciągnie za to sporo więc już sama nie wiem czy czekać ...
Karolak ja bym chciala wózek zeby dzieci siedzialy kolo siebie, nie wiem czy to prawda ale czytalam ze lepiej sie manewruje i w tych tramwajach to pozniej to dziecko co siedzi z tyłu nic nie widzi i kopie to z przodu po plecach![]()
Karolak, Jutka prosze zapodać zdjecia Waszych brzuszków bo chyba nie kojarze zebyscie wklejały, z trójpaków to chyba tylko ja wkleiłam, a chce zobaczyc jak innym mamusiom z dwójeczka w środku rosną bebzonki![]()

. Możesz zabrać na jakiś wyjazd, szybko się składa, więc same plusy. Wybór należy do Was :-)Az wstyd sie przyznac ale nie mam zadnego zdjecia z brzuchem bo mi sie aparat popsul i nie ma mi kto zrobic![]()