Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i nawet wyszukala sobie jakas plamke, bo dzieciom pani dr daje plomby rozowe albo niebieskie z brokatem! a jak ona sama mowi, jest na etapie blyskotek:-)Tunia ja ostatnio też nie mogłam spać, mimo że byłam zmęczona to leżałam do 1, 2 i nic. Drętwiały mi nogi i wogóle. A rano koło 7 sie budziłam. Teraz dwie noce mam już luz. Zaczęłam brać magnez b6 i drętwienie przeszło. Plus nie wiem czy to ma związek ale wywaliłam lustro z sypialni, które były skierowne w stronę łóżka. (podobno feng shui mówi żeby nie mieć lustra w miejscu w którym się śpi). Ale takich bóli brzucha nie miałam.dzien dobry!
wszystko prawie ok, tylko ze w nocy brzuch zaczal mnie potwornie bolec. przedawkowalam nospe i troche przeszlo, boje sie bo to juz ktorys taki nocny atak. umeczona jestem zasnelam o 1 o 4 bylam juz obudzona i na nogach . czy ktoras z was tez ma takie problemy ze snem.
jeszcze dzisiaj wizyte u dentyski musze odbebnic, jeden kwiatek mi zostal i musze go wyleczyc. poza tym Rozalia wybiera sie ze mna na przeglad. wyobrazcie sobie ze ona chcialaby miec dziure w zebiei nawet wyszukala sobie jakas plamke, bo dzieciom pani dr daje plomby rozowe albo niebieskie z brokatem! a jak ona sama mowi, jest na etapie blyskotek:-)

mazia ja tez staralam sie bardzo dlugo ale ciagle potrafilam sie cieszyc z tego ze dziewczynom sie udawalo ... kuzynki ... kolezanki ze studiow ... a ja ciagle nic ... ale wychodzilam z zalozenia ze ciaza to takie szczescie ktore moze jedynie promieniowac na innych ... i liczylam ze w koncu i mi sie troche z tego szczescia dostaniei sie dostalo
skonczylo to moje szczescie jjuz 19 tygodni ... i teraz musze splacic dlug ktory przez te dlugie miesiace zaciagnelam ... musze trzymac kciuki i modlic sie w intencji tych ktorym ciagle nie jest dane byc mama
a tylko wokol mnie jest ich wystarczajaco duzo ...
właśnie na takie sytuacje chciałam zwucić uwage że takim kobietom jest naprawde przykro i ciezko sama wiem jak to jest ale to nie oznacza żebyśmy sie niecieszyły bo przecierz mamy powody do szczęściaCześć dziewczynki! Jak wasze samopoczucie? Moje dziś lepiej nerwy się uspokoiły nieco więc OK. Wczoraj maleństwo tak buszowało, pewnie czuło mój stres.
Widzę że rozmawiacie na temat "staraczek" ja jeszcze na początku tego roku byłam jedną z nich też długo czekaliśmy na maleństwo (2 lata) ale nie traciliśmy nadziei. Mam wśród swoich znajomych koleżanki które mają problemy albo takie które nie donosiły ciąży i wiem jakie to dla nich przykre, ja również jak mea_osi cieszyłam się z ciąż koleżanek ale w sercu był smutek, że ja nie mogłam, nie wpływało to jednak na stosunki z nimi. Wiem że trzeba mieć nadzieję a na każdego przyjdzie przy odrobinie szczęścia czas. :-)
To dobrze ze u kopciuszka wsio ok ,mam nadzieje ze sie pochwali jak po wizycie bylo
Mea a za ciebie trzymam kciuki ,moze wkoncu powie ci gin co tam w brzuszku nosisz ,Ja w poniedzialek nie mam zamiaru wychodzic z gabinetu jak sie nie dowiem ahahah
Myj psioche i zasuwaj na wizyteAle ci fajnie !!!!
Jestem poprostu wściekła. Otóż blisko 3 tyg. temu przyjechala do nas moja teściowa. Do tej pory żyłam z nią w super stostunkach, aż do wczoraj... a właściwie do dzisiaj. Wymysliła,że zabierze mnie do siebie żebym odpoczęła. Ja owszem chciałabym odpocząć ale od niej... Miła jest kobieta, uczynna ale zagłaszcze kotka na śmierć!!!!! Nie to mnie jednak wkuryyło. Wkurzyła mnie postawa mojego M. A konkretniej, dokładnie wie,że za chiny z nią nie pojade a chodzi i podśmie****ki robi,że ja nie chce ze to ze tramto ze sramto! A ze moja teściowa jest dość obrażalska to jej reakcji nie musze opisywać ( niby wszystko ok ale odpowiada półsłówkami). Myślalam,że udusze mojego M za te jego głupie teksty!!!! Wściekła jestem jak nie wiem, normalnie jak ktoś podejdzie za blisko to chyba pogryze
Jeszcze dzwoniła baba z ubezpieczenia ze przyjdzie na 14.30 ale jakby co umówmy sie ze najprawdopodobniej sie spóźni 20 minut! To po kiego grzyba sie umawiać na 14.30 ?? nie można na 14.50 lub 15?!Uhhh.....