• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Witam czwartkowo)
Wlasnie, jak te szablony wykorzystac? robilam probe na kartonie i lipa a farba byla zupelnie gesta. Chyba kredka obrysuje i potem pedzelkiem maltkim pokoloruje... Probowalam gabka ale naprawde sa przecieki. Ktos ma doswiadczenie szablonowe?
Wczoraj moje malenstwo tak wariowalo w brzuszku, za az zaniepokoilam sie, ze spania nici przez godzine, ale potem jakos sie uspokoilo... a czekollady nie jadlam wcale;)

Ja malowalam na szabloinie,przykleilam go tasma malarska,musi przylegac do sciany i wtedy nakladałam farbe gabeczka,punkcikowo,czekalam az troche przeschnie i odklejałam delikatnie szablon,farby nie moze byc zbyt duzo-efekt super.

reklama
Ja urządzając pokoik Antosiowi wybierałam naklejki, tzrymają się i nie ma z nimi problemu :tak: teraz jak urządzamy dom to tez kupiłam mu naklejki ale naklejane od dołu, na których jest łąka:tak:
Dzidzi pokoik jak narazie stoi biały bez niczego, nie mam koncepcji, urządze go jak sie urodzi, I tak pierwsze pół roku łóżeczko będzie u nas w sypialni stało.

może masz rację z tymi naklejkami. jeśli się dobrze trzymają, nie odklejają, to może i lepiej by było się na nie zdecydować...

a co myślicie o gwiazdkach na suficie? tych świecących w ciemności?

Fajny efekt:tak: super to wyglada. Tylko jedno ale jest- kiedys takie miałam i jak mi się znudziły tzreba było sufit na nowo szpachlować bo sama farba tego sladu po gwiazdkach nie zakryje:-(

Zamiast tego polecam lampki dla dzieci, my mieliśmy taką karuzelę z lampkami, Antos był zachwycony:tak:Teraz żałuję że ją sprzedałam.....
I wbrew pozorom pilot w karuzeli wcale bajerem nie był, naprawdę się sprawdzał:tak:
FISHER PRICE KARUZELA MISIE PROJEKTOR PILOT+GRATIS (708059181) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

może masz rację z tymi naklejkami. jeśli się dobrze trzymają, nie odklejają, to może i lepiej by było się na nie zdecydować...

Ja tez mialam i powiem ci ze mnie wkurzalo to jak szlam spac.
Fajny efekt:tak: super to wyglada. Tylko jedno ale jest- kiedys takie miałam i jak mi się znudziły tzreba było sufit na nowo szpachlować bo sama farba tego sladu po gwiazdkach nie zakryje:-(

Zamiast tego polecam lampki dla dzieci, my mieliśmy taką karuzelę z lampkami, Antos był zachwycony:tak:Teraz żałuję że ją sprzedałam.....
I wbrew pozorom pilot w karuzeli wcale bajerem nie był, naprawdę się sprawdzał:tak:
FISHER PRICE KARUZELA MISIE PROJEKTOR PILOT+GRATIS (708059181) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Taka karuzela to super sprawa:-)tez chyba taka nabede:tak:

ta karuzela chyba zrobi furorę :-D na pewno taka zamówię.

ja już nie wiem jak urządzać ten pokoik, co chwila zdanie zmieniam... strasznie się niezdecydowana zrobiłam :sorry2:

Piękna karuzela ale nie wyobrażam sobie żeby moja Hania przy tym zasnęła:-) Ale jako zabawka to super!
Gwiazdki też mam, przyklejone na ścianie koło łużeczka!
Niestety mamy chyba zbyt mało nasłonecznioną sypialnie bo jakoś słabo i krótko świecą:-)
A na mojego bobaska nie działa ani czekolada ani nic innego! Rusza się tylko jak dłużej poleżę!
Teraz już nie mam żadnych zachcianek i mało co mi smakuje:-(
A na początku zabiłabym za słodkie i za kebaba:-)

Też się witam z rana:-) Dzis do pracy na popołudnie więc mogę po necie pobuszować. Ale miałam noc- w życiu się nie wyspałam w 3 godziny, a dziś mi sie udało, oczka mi się otworzyły o 7.30 i koniec spania. Ciekawe tylko jak ja w pracy będę funkcjonować;-)
Czy któraś z was wie co się dzieje z Marta23?? Nie odzywa się cos długo a ostatnio w szpitalu była:-(

Witajcie Dziewczynki!
zołza666, helcia81 gratuluję córeczek.
dagmar gratuluję synka; myślę, że maluszek jeszcze nadrobi wagę, moje w ciągu 4 tygodni prawie ją podwoiło (z 350 w 21 tyg. na 650 w 25 tyg.).
cherie to dobrze, że dzisiaj lepiej się czujesz.
No właśnie Dziewczyny czy wiemy coś o Marcie, faktycznie nie odzywa się. Miejmy nadzieję, że z nią i maluchami wszystko w porządku.
Moje Maleństwo ruchliwe, nawet teraz buszuje w brzuchu. A wczoraj nawet pokopało trochę moją mamą, ale była zadowolona:) A na czekoladę jakoś niezbyt reaguje, a może tylko tak mi się wydaje.
Ja obiadek mam gotowy: rosołek stoi w lodówce, a wczoraj od rodziców przywiozłam gołąbki, więc mogę się polenić:)

reklama
Witam kolejnym popołudniem ;-)
Dziś obiecałam sobie, że nie będę marudzić, ale chyba mi nie wyjdzie... Potwornie mnie boli pośladek :-( Jakiś nerwoból mi wszedł i spać nie mogłam. Przerobiłam wszystkie sposoby z sieci na to, ale nic nie pomaga. I półleżę teraz na sofie i umieram. Do tego coś mi w nocy jakby pękło w środku gdy kaszlnęłam. Potwornie się zdenerwowałam, ale skoro nie krwawię i Młoda szaleje to uznałam, że nie będę się martwić. Tak więc siedzę na sofie, uśmiecham się do monitora (teoria trzech uśmiechów - a nuż się sprawdzi) i czekam nie wiem na co ;-)
Miłego dnia Wam wszystkim życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry