• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Georgina ale to chyba przez to że to już druga ciąża i choć też uwielbiam swojego dzieciaczka to już te dolegliwości są hmmm.... bardziej męczące?! W pierwszej tylko 9 miesiąć wspominam nie najlepiej ale zawsze jak było mi słabo czy żle to mogłam do woli odpoczywać, nic się nie stało jak o 14 nie było obiady, mogłam spać ile wlezie!!!
A teraz życie:-) Mąż o obiad nie będzie zły ale dziecka nie będę karmić słoiczkami przez resztę miesięcy;-)
W nocy spać nie umię a rano o 6.30 mała już buszuje:-D
Wiem wiem sama tego chciałam ale tu ponarzekać trochę mogę nie?:-)

Taak skąś to znam;-) Ale jestem na zwolnieniu lekarskim więc korzystam z wolnego czasu:tak: Później już tak nie będzie;-)

Jestem i ja!
Salon już prawie skończony-na zamkniętym wstawie zdjęcia:tak:
teraz jeszcze drobne poprawki w kuchni i sypialni i wsio.
Robiła któraś szablony na ścianie?? bo się troszkę boję,że ścianę zapaskudzę:confused:
biorę się dalej za robotkę:-):-):-):-)

jeszcze 99 dni:-):-):-):-):-)

a w sobotę 3d:-)

buziaki;-)

Witajcie kobietki, nadczytałam to co wczoraj pisałyście...
Ja miałam wczoraj bal w brzuchu mały kopał jak szalony i to dosyć wysoko, ma położenie główkowe więc może nogami wierzgać. Dziś też daje znaki ale już słabsze, chyba się po nocy zmęczył:-)
Pogoda piękna więc żal w domu siedzieć chyba wybiorę się na miasto, nie mam dziś pomysłu na obiad, mhmmm.........., może cosik mi podrzucicie co można na szybko zgotować?:confused:

Hej hej,

To i ja sie witam z rańca. :tak:Tylko na chwilę bo dziś rzeczoznawca przyjeżdża i chce być przy oględzinach autka.

Hej dziewczyny ja wpadam ponownie i informuje, że już zaopatrzyłam sie w czekoladkę przed jutrzejszym USG:) i na teraz też mleczna z miętowym nadzieniem mniam:)))))
Daj znać koniecznie po usg.
widze ze motyw z czekolada stal sie popularny :D
Mea - ja zamiast czekolady wcinam kwaśne żelki. Młody takie tańce po nich odstawia że szok. :-D

Witajcie kobietki, nadczytałam to co wczoraj pisałyście...
Ja miałam wczoraj bal w brzuchu mały kopał jak szalony i to dosyć wysoko, ma położenie główkowe więc może nogami wierzgać. Dziś też daje znaki ale już słabsze, chyba się po nocy zmęczył:-)
Pogoda piękna więc żal w domu siedzieć chyba wybiorę się na miasto, nie mam dziś pomysłu na obiad, mhmmm.........., może cosik mi podrzucicie co można na szybko zgotować?:confused:

ja dzisiaj serwuję pangę w panierce i frytasy a do tego ogórki? albo kapusta:-)
frytasy mam gotowe, panga chwila moment i jest więc obiadek jak znalazł:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry