Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz co wyczytalam ostatnio, ze po fenoterolu wystepuje zjawisko tachyfilaksji co powoduje ze po ok 2 dniach zaczyna slabiej dzialac niz na poczatku, dlatego moze tych skurczy coraz wiecej...Hej mi rowniez brzuch czasem a wczesniej to nawet czesto ale od 2tyg biore fenoteral i jest lepiej chociaz dzisiaj tez mi cos twardnieje czesciej. Mysle ze nie bierz nospy czasami a regularnie 3*2 ja tak bralam przed tym lekiem ale na mnie to nie dzialalo.
A co do dzidzi to ja rowniez bardzo czesto czuje bardzo nisko i juz nawet pytalam dziewczyn czy one tez tak maja i mowia ze tez.Tak wiec sie o to nie martw.
mnie gin mowil ze jak taki bol to zglosic sie do lekarzaJa miałam dwa razy taki okropny ból (jakby miesiączkowy) z zawrotami głowy. Ale to się nie powtórzyło...byłam później na usg i wszystko w porządku było. Nie wiem czy to takie bolesne skurcze braxtona-hicksa : podobno niektóre kobiety odczuwaja tak własnie te skurcze...
ja tez mialam od razu robione 75g, a cukier na czczo to mialam 67od razu 75g? ;|
ja wiem ze jesli jest zły wynik przy 50g to sie podaje 75..
dziwne..
mi położna mówiła że można dodać TROCHĘ cytryny.. cóż trochę to pojęcie względne.. ;D
A i kazal mi nie szukac wiecej nic na temat rozpoznania ktore mi wpisali w karcie "Poród przedwczesny zagrażający"
[/SIZE]
Ja sobie właśnie piję niezdrową Colę.. nie mogłam się oprzeć..
maarta no tez musze sie przestac zamartwiac
A ogolnie mam takiego lenia nic mi sie nie chce , nie moge sie zebrac zeby zaczac cos robic...